Søg

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Dansk
Alle varegrupper
  Menu Close
  RSS

  Blog

  Kommentarer ( d) LEGO® på Webklodser.dk

  Vi har vores slogan webklodser.dk – klodser til store og små. Dette slogan kan vi nu bedre leve op til med salg af LEGO® byggesæt. LEGO® har byggeklodser og byggesæt fra 1½ år og op til 99, så der er byggeklodser til enhver smag.

  Webklodser.dk kan med LEGO® i sortimentet tilbyde produkter til enhve...

  Kommentarer ( d) 5 Gode råd: Det skal du overveje, når du shopper legetøj

  At finde det helt rigtige legetøj til sit barn kan være svært. Børn modnes forskelligt og stimuleres på vidt forskellige måder. Nogle børn har sine egne idéer om, hvad de synes er sjovt at lege med mens andre skal hjælpes godt på vej. Ens for alle børn er dog, at leg og legetøj er med til at udvikle...

  Kommentarer ( d) ”Army” byggeklodser er legetøj som er utroligt populært

  Sluban militære legoklodser

  LEGO® er en stor spiller på byggeklods markedet og har de seneste mange år haft et etisk ”mindset”. Dette ”mindset” formoder vi gør, at man ikke skal bruge LEGO® byggeklodser til at lege krig med.

  Så du finder ikke militære enheder som kampvogne, krigsskibe, jagerfly eller andre militære enheder...

  Kommentarer ( d) Tidens bedste legetøj til børn

  Mange børns yndlingsting er legetøj. Legetøj er fantastisk, fordi det kan tage enhver form og lære barnet om verden. Hos Webklodser.dk elsker vi legetøj, og derfor har vi her samlet et par gode bud på tidens bedste legetøj. Læs med og find inspiration til julegaverne!

  Hvorfor er legetøj vigtigt?

  ...
  Kommentarer ( d) Sådan finder du billigt legetøj til dine børn - dette legetøj hitter

  Hos Webklodser.dk mener vi, at legetøj er til for børn. Børn, der er fuldstændigt ligeglade med pris og mærkevarer, og som bare gerne vil have lov til at lege, skabe, og være kreative. Vi har derfor valgt at specialisere os i billigt legetøj – og mere specifikt, billige byggeklodser – som alterna...

  Kommentarer ( d) Skal jeg have ”dårlig samvittighed” ved at købe andre mærker end LEGO®?

  Vi ser rigtig mange som kommer med negative bemærkninger om "kopi" LEGO(R), alle i Danmark er vokset op med LEGO(R) og har følelser for mærket.

  LEGO`s patent er udløbet for mange år siden. LEGO(R) har et kæmpe forspring fra den tid hvor de havde eneret på klodsen(LEGO(R) opfandt faktisk ikke klodse...

  Blog arkiv