Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 * Fragt fra 39,- * Gratis fragt over 600,- til Dansk GLS Pakkeshop

Dansk
RSS

Blog

LEGO® på Webklodser.dk

Vi har vores slogan webklodser.dk – klodser til store og små. Dette slogan kan vi nu bedre leve op til med salg af LEGO® byggesæt. LEGO® har byggeklodser og byggesæt fra 1½ år og op til 99, så der er byggeklodser til enhver smag.

Webklodser.dk kan med LEGO® i sortimentet tilbyde produkter til enhver klodsfan, som elsker LEGO® eller de mere historiske sæt fra COBI & SLUBAN.

Konkurrencen på LEGO® er stor og dermed presses priserne på nettet til meget lave priser og nærmest ingen fortjeneste. Det kan de store webshops som kun sælger varer for at tjene x antal kroner pr. Ordre uden interesse i hvad de egentlig sælger.

Hos Webklodser.dk kan vi ikke sælge til disse lave priser, da vi jo kun har klodser at sælge. Derimod er vi dedikeret fan af LEGO® klodsen og hvad man kan bygge ud af disse fantastiske byggesæt. Vi har sjælen med når vi sælger byggeklodser, vi sælger LEGO® fordi vi selv elsker at åbne en pakke LEGO også bare bygge løs.

Her er en oversigt over de LEGO temaer som vi indtil videre sælger på webklodser.dk:

LEGO Architecture

LEGO® Architecture sæt indfanger essensen af verdens mest kendte bygninger, monumenter og byer, og giver en behageligt udfordrende og berigende LEGO byggeoplevelse til alle arkitektur-, rejse-, historie- og designentusiaster. Alle modeller er perfekte til at stille frem i hjemmet eller på kontoret og indeholder en flot navneplade og et informationshæfte.

LEGO City

Med LEGO® City sæt kan børn fordybe sig i en realistisk og uendelig verden af udforskning og opdagelse. De vil elske at bygge det spændende sortiment af seje og detaljerede bygninger og ikoniske fartøjer baseret på forskellige temaer og virkelige scenarier, mens de kan udvikle sjove og spændende historier undervejs, som de kan dele med deres venner. Med LEGO City sæt kan børn i sandhed styrke fantasien, lege, som de har lyst til ... og have det sjovt!

LEGO Duplo

LEGO® DUPLO® sæt er perfekte til at udvikle byggefærdigheder og evner til rollelege for børn i alderen 1½-5 år, med klodser skabt til at være sikre for de mindste. Alle modellerne er nemme at bygge og hjælper barnet med at lære gennem leg. Det farverige DUPLO sortiment rummer en fantastisk blanding af ikoniske temaer, genkendelige omgivelser og velkendte figurer og har altid noget, der kan engagere dit barn, uanset alder.

LEGO Friends

LEGO® Friends sæt giver en sjov og hyggelig bygge- og legeoplevelse, der er centreret omkring de fem bedste venners liv. Børn vil elske at skabe og udforske huse og bygninger af den slags, de kender i forvejen, og hvert sæt er fyldt med gennemtænkte detaljer og tilbehør, der kan inspirere til fantasifulde rollelege og eventyr. Der er så meget sjov og venskab at opdage med LEGO Friends sæt.

LEGO Marvel Super Heroes

LEGO Marvel Super Heroes. Heribland alle de seje SpiderMan byggesæt.

LEGO Speed Champions

LEGO® Speed Champions sæt er en række autentiske, realistiske byg selv-biler fra ikoniske mærker som Audi, Bugatti, Chevrolet, Ferrari, Ford, McLaren, Mercedes-Benz og Porsche. Bilglade børn vil elske at bygge de flotte og detaljerede LEGO klodsudgaver af superbiler, hyperbiler, ikoniske biler, muskelbiler og racerbiler og derefter udleve deres racerdrømme, når de kører om kap med deres venner om at nå målstregen først.

LEGO Star Wars

Rejs gennem den ikoniske LEGO® Star Wars galakse med et stadigt voksende sortiment af temasæt og autentiske figurer, du kan bygge. Unge Star Wars fans vil elske at fordybe sig i kreativ leg, mens de genskaber de uforglemmelige scener fra storfilmene i Star Wars sagaen og tv-serien, og de kan udspille deres egne intense kampen mellem Kraftens lyse og mørke side med et humoristisk LEGO glimt i øjet.

LEGO Technic

LEGO® Technic sæt er en fordybende og berigende byggeoplevelse for både børn og voksne, der vil elske at bygge alt lige fra små køretøjer, fly og maskiner til enorme og yderst detaljerede modeller, som er drevet af LEGO Power Functions motorer. LEGO Technic modeller er udviklet i samarbejde med førende køretøjs- og maskinproducenter og er utroligt nøjagtige og autentiske i hver enkelt detalje. 2 i 1-sættene kan også ombygges til en alternativ model som en del af en dobbelt bygge- og legeoplevelse.

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, the HIDDEN SIDE logo, MINDSTORMS, NINJAGO, and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. Used with permission. ©2020 the LEGO Group.

5 Gode råd: Det skal du overveje, når du shopper legetøj

At finde det helt rigtige legetøj til sit barn kan være svært. Børn modnes forskelligt og stimuleres på vidt forskellige måder. Nogle børn har sine egne idéer om, hvad de synes er sjovt at lege med mens andre skal hjælpes godt på vej. Ens for alle børn er dog, at leg og legetøj er med til at udvikle motorik og sociale færdigheder samt sætte fantasien på geled. Men udvalget er stort og trættende - hvordan finder man lige det rette stykke legetøj i den uudtømmelige jungle? Giv ej op! For vi har lavet en omfattende guide med idéer og gode råd til den stimulerende leg såvel som det sjove legetøj.

1. Undgå uønsket og skadelig kemi i legetøjet

Et godt sted at starte, i jagten på det bedste legetøj til barnet, er at fravælge det bløde, giftige plastiklegetøj. Den letteste løsning er at gå efter trælegetøj, som med sikkerhed er produceret i rene og naturlige materialer. Når det er sagt, behøver plastiklegetøj ikke at være helt udelukket. Det er faktisk muligt at finde sikkert og billigt legetøj i plastik, helt uden de skadelige stoffer. Her skal du blot gå målrettet efter de producenter, som er CE-mærket.

2. Vælg legetøj som dit barn synes er sjovt at lege med

Der er så meget legetøj derude, som er skabt for at være lærerigt; forbedre børns udvikling, faglighed og motorik. Og det er naturligvis en god ting at proppe en smule faglighed ind i dit barns leg. Husk blot at det ikke må overtage - skal barnet holde sig engageret og få størst glæde ud af legen, skal det først og fremmest være sjovt! Kan dit barn godt lide at bygge med klodser, kan du med fordel vælge byggeklodser med tal og bogstaver. På den vis bliver indlæringen pludselig forbundet med sjov og normal leg. Børn lærer bedst gennem leg, for hjernen husker tingene bedre under nydelsesfulde omstændigheder!

3. Gå efter langtidsholdbart legetøj

Det kan gå hen at blive ret så dyrt, hvis vi som forældre skal udskifte legetøj i tide og utide. Derfor er det en god idé at gå efter noget af det legetøj, som er langtidsholdbart og som med tiden kan udbygges i stedet for udskiftes. To gode eksempler herpå er byggeklodser fra COBI eller Sluban. Fordelen ved disse produkter er, at man hele tiden kan supplere med ekstra byggeklodser eller tøjsæt.

4. Lær dit barn at være holdspiller med socialt legetøj

Det er ingen hemmelighed at børn kan være en smule egoistiske. Mange børn har svært ved at tabe og ligeledes svært ved at deles om deres højtelskede legetøj. Men ikke desto mindre er det vigtigt at være opmærksom på barnets sociale færdigheder, og udfordre dem mens barnet stadig er i sin spæde udvikling. Til det er sociale lege såsom brætspil en rigtig god idé. Først og fremmest er det med til at samle familien, derudover er det godt til at lære barnet at være en del af et team.

5. Legetøj der giver sved på panden

Børn skal gerne bevæge sig mindst 60 minutter om dagen men det er ikke altid lige let at få dem ud over stepperne. Faktisk er børn i dag i meget dårlige fysisk form end for 20 år siden. Skyldes det mon teknologiens indtog? Jo vist, fjernsyn og Ipads har helt klart en indvirkning på børnenes (mangel på) fysiske leg. Men det er der heldigvis måder at lave om på. Med legetøj som fx. bolde, sjippetov og vand- og skumgeværer inviteres børnene til at bevæge sig mens de leger. Udenfor. Det betyder frisk luft, og så kan denne form for leg faktisk også være med til at forbedre barnets koordination og grundmotorik. Det er en win-win!

”Army” byggeklodser er legetøj som er utroligt populært

Sluban militære legoklodser

LEGO® er en stor spiller på byggeklods markedet og har de seneste mange år haft et etisk ”mindset”. Dette ”mindset” formoder vi gør, at man ikke skal bruge LEGO® byggeklodser til at lege krig med.

Så du finder ikke militære enheder som kampvogne, krigsskibe, jagerfly eller andre militære enheder på butikkernes hylder. Dog er Starwars serien måske et skridt på vejen væk fra denne holdning.

Hos Webklodser.dk satser vi mest på de militære sæt fra COBI, SLUBAN & BANBAO. Det er disse sæt som efterspørges af kunder verden over, netop fordi LEGO® ikke producerer disse sæt.

Så skal du have Army sæt så har vi et kæmpe udvalg. Vi har den lille soldat med en kanon til de helt store krigsskibe som Bismarck & Tirpitz, samt ikke at glemme de imponerende kæmpe hangarskibe fra Sluban & BanBao.

Vores 1. og 2. verdenskrig ”krigsklodser” fra COBI & Sluban har alle en historisk vinkel uanset om man er historisk interesseret eller ”bare” syntes byggeklodserne er flotte at se på, når de er samlet til en tank eller fly.

Samlere fra hele verden bygger COBI´s modeller fordi de appellerer til den brede skare af ”LEGO® samlere”.

Tidens bedste legetøj til børn

Mange børns yndlingsting er legetøj. Legetøj er fantastisk, fordi det kan tage enhver form og lære barnet om verden. Hos Webklodser.dk elsker vi legetøj, og derfor har vi her samlet et par gode bud på tidens bedste legetøj. Læs med og find inspiration til julegaverne!

Hvorfor er legetøj vigtigt?

Legetøj hjælper børnene med at træne hjernen og udvikle motorikken. Barnet lærer at lære. Barnet opdager måske endda, hvad det interesserer sig for, da det bliver udsat for en masse emner ved at lege med legetøj. Legetøjet kan måske endda give barnet inspiration til at forfølge en bestemt profession senere i livet.

Det ses ofte, især blandt drenge, at man drømmer om at være politibetjent, racerkører, eller pilot. Det er nogle af de professioner, der ofte afbildes i populært legetøj. Legetøj er altså ikke bare for sjov - det er et redskab til at udvikle barnet og give det et indblik i voksenlivet.

Bristle Blocks

Bristle Blocks er en slags klodser, der ser meget specielle ud. Det skyldes, at klodserne ikke er normale klodser. De er lavet som børster med lange plastik ‘tænder’. Disse børster gør, at det er nemmere for barnet at samle klodserne, da de ikke skal sættes præcist oven på hinanden som med andre byggeklodser.


Bristle Blocks har en fordel ved at være billigt legetøj, og så kommer de desuden i et utal af sjove farver, der kan kombineres i en masse flotte mønstre. Børn kan lege med Bristle Blocks fra de er to år gamle. Jo før de begynder at lege med byggeklodser, jo før får den motoriske lærdom fra barnsben.

Hvor kan jeg købe byggeklodser?

Webklodser.dk er vi stolte af at forhandle legetøj til de små, mellem, og store børn. Vi har billigt legetøj som byggeklodserne Bristle Blocks til de helt små. Det hjælper børnene i en allerede tidlig alder med at sætte dele sammen og skabe et resultat - mens de har det sjovt! Derfor er Bristle Blocks noget af det mest populære legetøj til børn. Det er billigt og ligetil at bruge.

Hos Webklodser.dk sælger vi legetøj og byggeklodser fordi vi er "tossede" med klodser, og er vokset op med at bygge sjove og skøre ting ud af klodserne. Vi sørger for et bredt udvalg, så det passer til alle børns ønsker. Kig derfor forbi Webklodser.dk og se vores brede udvalg af sjovt legetøj i høj kvalitet.

Sådan finder du billigt legetøj til dine børn - dette legetøj hitter

Hos Webklodser.dk mener vi, at legetøj er til for børn. Børn, der er fuldstændigt ligeglade med pris og mærkevarer, og som bare gerne vil have lov til at lege, skabe, og være kreative. Vi har derfor valgt at specialisere os i billigt legetøj – og mere specifikt, billige byggeklodser – som alternativ til de store, gængse mærker såsom LEGO®. Vi har valgt at fokusere på byggeklodser, fordi det er legetøj, vi alle husker fra vores barndom, og vi mener, at det fortsat er noget af det mest udviklende og udfoldende legetøj der findes, da det sætter fantasien fuldstændig fri. Derfor er det også vigtigt for os, at prisen tillader alle børn at lege med.

Billige byggeklodser samlet ét sted

Vi har gjort det let at vælge billigere byggeklodser ved at samle det hele på ét sted. For de helt små er vores nyeste varemærke, Bristle Blocks, værd at fremhæve; de farverige, børste-lignende klodser sætter ingen grænser for fantasien, da de kan sidde sammen på alle tænkelige måder. Klodserne har været på markedet i mange år, og vækker derfor garanteret nostalgiske minder fra barndommen for dem over 30.

Banbao byggeklodser

Til samme aldersgruppe findes også Banbao, et mærke af byggeklodser der ligger stor vægt på den kognitive udvikling af børn gennem leg med deres produkter. De har et meget bredt sortiment; deres største klodser passer til små børn fra 1½ år, og deres sæt med mindre klodser passer til de lidt større børn fra 5 år og op. På Webklodser.dk har vi et meget stort udvalg af BanBao – og ligesom Bristle Blocks er prisen her også meget overkommelig uden at gå på kompromis med kvaliteten eller det udviklende udbytte af legen.

Andre af de sjove byggeklodser

Og selv hvis man i forvejen har nogle af de noget dyrere byggeklodser derhjemme, behøves man slet ikke føle sig forpligtet til at bruge en masse penge på at udvide børnenes samling med klodser fra samme, dyre mærke – flere af mærkerne i vores sortiment passer nemlig 100% med de mest kendte mærker som LEGO® og MEGA BLOCKS. Dette gælder særligt de billigere mærker, Sluban og COBI, som vi er førende forhandlere i. Mærkerne passer med- (og minder meget om) det klassiske LEGO®, og findes i et utal af spændende sæt.

Hos Webklodser.dk mener vi bestemt ikke, at man skal se ned på billigt legetøj af nogen art, og særligt ikke byggeklodser der er simple at producere billigt – det handler i bund og grund ikke om prisen på legetøjet, men om selve legen, og hvis man spørger os, gælder det bare om at få flest mulige klodser for pengene.

Skal jeg have ”dårlig samvittighed” ved at købe andre mærker end LEGO®?

Vi ser rigtig mange som kommer med negative bemærkninger om "kopi" LEGO(R), alle i Danmark er vokset op med LEGO(R) og har følelser for mærket.

LEGO`s patent er udløbet for mange år siden. LEGO(R) har et kæmpe forspring fra den tid hvor de havde eneret på klodsen(LEGO(R) opfandt faktisk ikke klodsen men tog ideen fra en anden). I alle disse år fik de lagt grundstene til at deres fremtid er sikret, såfremt de udvikler sig løbende.

Har du dårlig samvittighed når en læge udskriver det billigste ”kopi” medicin på markedet, som virker 100% som det originale men hvor patentet er udløbet? Nej vel, det er bare rart at få ”det samme” til lavere pris.

Det er sådan vores samfund virker, det gør at store virksomheder ikke kan hvile på laurbærrene men hele tiden udvikler sig og bliver bedre. Uden konkurrence går udviklingen i stå.

Der er ingen tvivl om at LEGO(R) stadig er de bedste på markedet, klodserne passer 100% sammen og deres vejledninger er perfekte. Er man villig til en lidt ringere kvalitet med lidt sværere vejledninger så kan man spare mange penge ved at købe en ”kopi” vare.

Sluban, COBI & andre mærker haler ind på LEGO, om nogle år vil kvalitet & vejledninger være som nutidens LEGO(R) standard.

Blog arkiv