Søg
Vis priser med moms
DKK
Dansk
Alle varegrupper
  Menu Close

  Handelsvilkår

  Handelsbetingelserne er opdateret 29. maj 2020.

  Oplysninger om webshoppen
  Webklodser.dk V/ Tovi ApS
  Kirkevej 1
  4241 Vemmelev
  Tlf. 21977300
  CVR 38194186
  info@tovi.dk

  Forsendelse
  Forsendelsen af varer sker med GLS eller PostNord.
  Levering af varer udenfor Danmark, kan forekomme efter aftale. Spørg for pris.

  Priser for levering i Danmark:

  Priser med GLS og Postnord ligger indenfor 35-75 kroner afhængig af vægt og leveringsform.


  Leveringstid
  Leveringstid 2-4 dage hvis varerne er på eget lager (til DK)

  Leveringstid til udlandet er typisk 4-6 dage.

  Priser
  Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) inklusive moms. Der påløber ikke yderligere gebyrer eller omkostninger.
  Kreditkortgebyr for betaling med Kreditkort betales af Webklodser.dk

  Betaling 
  Hos Webklodser.dk kan du bestille dine varer online og betale på følgende måde:

  • Visa betalingskort, herunder Visa Dankort, Visa Electron, Visa Debit.
  • Mastercard betalingskort, herunder MasterCard Debit.
  • Maestro betalingskort.
  • MobilePay
  • EAN nummer, kun for offentlige virksomheder.
  • Afterpay faktura(1)


  Ved betaling med betalingskort/MobilePay hæves beløbet først på dit kort, når varen afsendes.

  (1)AfterPay Faktura:

  • Hvis du vælger at betale med NETS-faktura, sendes en faktura til dig pr. e-mail.
  • Fakturaen forfalder inden for 14 dage.
  • 0% i rente & afgifter
  • Ved forsinket betaling vil der blive pålagt et gebyr ud fra lovens tilladte beløb samt eventuel erstatning for en skriftlig betalingspåmindelse.
  • Der foretages en kreditkontrol, og en kopi af kreditoplysninger sendes til dig via e-mail.
  • Levering sker kun til den adresse hvor personen er registreret.
  • Køberen skal være mindst 18 år gammel.

  Fortrydelsesret
  Webklodser.dk yder 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. 
  Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 30 dage efter den dag, du modtager den første vare.
  Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte Webklodser.dk på info@tovi.dk, eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen som du finder nederst på siden. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen jvf. forbrugeraftaleloven skal du meddele Webklodser.dk at du ønsker at gøre brug af din returret. 
  NB: Kontakt os venligst hurtigst muligt så vi eventuelt kan nå at stoppe din ordre inden den bliver afsendt.
  Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 30 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

  Ønsker du ombytning af varer, skriv venligst en mail til info@tovi.dk med dit ordrenummer og hvilken varer du ønsker at ombytte til. Vi vil herefter hurtigst muligt vende tilbage og sende dine nye varer fragtfrit, så snart vi har modtaget din returnering.

  Fortrydelse af en del af købet

  Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 
    
  Varens stand, når du sender den retur
  Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
   
  Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

  Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
   
  Tilbagebetaling af købsbeløbet
  Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
   
  Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
   
  Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
   
  Hvis du fortryder købet skal varerne sendes til:

  Tovi ApS
  Kirkevej 1
  4241 Vemmelev
  Tlf:21977300

  Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Dette kræver en forudgående aftale herom.

  Fortrydelsesret i erhvervskøb

  Der ydes ikke returret på B2B varer. Dog kan der aftales at varer kan ombyttes.


  Reklamation
  Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

  Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Webklodser.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen (inden for to måneder er altid inden for rimelig tid). Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Webklodser.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. Ovenstående er vejledende og vi vil på alle måder prøve at afhjælpe evt. problemer der skulle opstå med den vare, du har indkøbt hos Webklodser.dk, også efter den normale reklamationsret, så vidt det er muligt.

  Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

  Ved reklamation skal varerne sendes til:

  Webklodser.dk V/Tovi ApS
  Kirkevej 1
  4241 Vemmelev
  Tlf: 21977300

  Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

  Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.


  Risikoen for varerne 
  Risikoen for varer købt af Webklodser.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.
   
    
  Klageadgang
  Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores kundeservice via info@webklodser.dk eller på telefon 21977300. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

  Center for Klageløsning 
  Nævnenes Hus 
  Toldboden 2 
  8800 Viborg 
  www.naevneneshus.dk

  EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@webklodser.dk.

   

  Persondatapolitik

  Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
   Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 
   IP-adressen på den PC/enhed, du har læst siden fra
   Din geografiske placering, da du besøgte vores webshop
   Hvilke sider, du har besøgt på hjemmesiden
   Dine betalingsoplysninger i forbindelse med køb fra hjemmesiden
   
  Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at du kan gennemføre et køb og vi kan levere varen til dig.

  Når du gennemfører betalinger med betalingskort på Webklodser.dk er det vores samarbejdspartner QuickPay eller NETS, som du afleverer dine kortoplysninger til. NETS & QuickPay er godkendt efter PCI (Payment Card Industri – Data Security Standard). Webklodser.dk har således ikke adgang til dine kortoplysninger.

  Vælger du betaling med EAN-faktura videregiver vi EAN, navn, adresse og kontaktperson til Nemhandel Fakturablanketten v/Erhvervsstyrelsen. Oplysningerne opbevares kun i få sekunder hos Erhvervsstyrelsen, hvorefter de slettes.

  Vi benytter Dinero til faktura og derfor overføres faktura & leverings information til Dinero.
   
  Personoplysningerne registreres hos Tovi ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
  Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

  Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
  Den dataansvarlige på www.webklodser.dk er webshopejer Tommy Westerdahl.  
  Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
  Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@webklodser.dk.  

   
  Dokumentation og vejledning
  Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med i leverancen fra Webklodser.dk.
  Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Webklodser.dk side, er denne af vejledende art. Webklodser.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. 

  Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Webklodser.dk.

  Standardfortrydelsesformular
  (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

  Til:
  Webklodser.dk V/ Tovi ApS
  Kirkevej 1
  4241 Vemmelev
  E-mail: info@webklodser.dk

  Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:


  __________________________________________________________________________________

  Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

  Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

  Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

  Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________
  (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


  Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 29.05.2020