Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 * Fragt fra 39,- * Gratis fragt over 600,- til Dansk GLS Pakkeshop

Dansk

Returnering / fortrydelse

Fortrydelsesret
Webklodser.dk yder 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. 
Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte Webklodser.dk på info@tovi.dk, eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen som du finder nederst på siden. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen jvf. forbrugeraftaleloven skal du meddele Webklodser.dk at du ønsker at gøre brug af din returret. 
NB: Kontakt os venligst hurtigst muligt så vi eventuelt kan nå at stoppe din ordre inden den bliver afsendt.
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Ønsker du ombytning af varer, skriv venligst en mail til info@tovi.dk med dit ordrenummer og hvilken varer du ønsker at ombytte til. Vi vil herefter hurtigst muligt vende tilbage og sende dine nye, så snart vi har modtaget din returnering. Fragten for ombytning skal du selv afholde.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Du kan ikke fortryde et køb ved at udelade at hente pakken, uden at give os besked, hentes pakken ikke og det skyldes fortrydelse fratrækkes de reelle fragtomkostninger for returen. Har du opnået fri fragt påordren og sender nogle af varerne retur så fri fragt ikke opnås vil der blive fratrukket fragt.
  
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 
Hvis du fortryder købet skal varerne sendes til:

Tovi ApS
Kirkevej 1
4241 Vemmelev
Tlf:21977300

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Dette kræver en forudgående aftale herom.

 

Fortrydelsesret i erhvervskøb

Der ydes ikke returret på B2B varer. Dog kan der aftales at varer kan ombyttes.


Reklamation
Købelovens mangels regler gælder for varekøb.

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Webklodser.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen (inden for to måneder er altid inden for rimelig tid). Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Webklodser.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Ovenstående er vejledende og vi vil på alle måder prøve at afhjælpe evt. problemer der skulle opstå med den vare, du har indkøbt hos Webklodser.dk, også efter den normale reklamationsret, så vidt det er muligt.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved reklamation skal varerne sendes til:

Webklodser.dk V/Tovi ApS
Kirkevej 1
4241 Vemmelev
Tlf: 21977300

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

 Du skal altid kontakte os før du returnerer en vare, så vi ved der kommer en pakke til os. Pakker som vi ikke kender til vil vi som regel nægte modtagelse af.

Returseddel kan downloades her.

 

Returlabel du selv udskriver og sætter på kassen

Køb en returlabel her til 49,-