Søg
Vis priser med moms
DKK
Dansk
Alle varegrupper
  Menu Close
  Tilbage til alle

  Skal jeg have ”dårlig samvittighed” ved at købe andre mærker end LEGO®?

  Vi ser rigtig mange som kommer med negative bemærkninger om "kopi" LEGO(R), alle i Danmark er vokset op med LEGO(R) og har følelser for mærket.

  LEGO`s patent er udløbet for mange år siden. LEGO(R) har et kæmpe forspring fra den tid hvor de havde eneret på klodsen(LEGO(R) opfandt faktisk ikke klodsen men tog ideen fra en anden). I alle disse år fik de lagt grundstene til at deres fremtid er sikret, såfremt de udvikler sig løbende.

  Har du dårlig samvittighed når en læge udskriver det billigste ”kopi” medicin på markedet, som virker 100% som det originale men hvor patentet er udløbet? Nej vel, det er bare rart at få ”det samme” til lavere pris.

  Det er sådan vores samfund virker, det gør at store virksomheder ikke kan hvile på laurbærrene men hele tiden udvikler sig og bliver bedre. Uden konkurrence går udviklingen i stå.

  Der er ingen tvivl om at LEGO(R) stadig er de bedste på markedet, klodserne passer 100% sammen og deres vejledninger er perfekte. Er man villig til en lidt ringere kvalitet med lidt sværere vejledninger så kan man spare mange penge ved at købe en ”kopi” vare.

  Sluban, COBI & andre mærker haler ind på LEGO, om nogle år vil kvalitet & vejledninger være som nutidens LEGO(R) standard.

  Kommentarer
  Skriv en kommentar Luk