Web Analytics
Søg

Webklodser.dk V/ Tovi IVS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Vis priser med moms
Euro
DK
Tilbage til alle

Sådan finder du billigt legetøj til dine børn - dette legetøj hitter

Hos Webklodser.dk mener vi, at legetøj er til for børn. Børn, der er fuldstændigt ligeglade med pris og mærkevarer, og som bare gerne vil have lov til at lege, skabe, og være kreative. Vi har derfor valgt at specialisere os i billigt legetøj – og mere specifikt, billige byggeklodser – som alternativ til de store, gængse mærker såsom LEGO®. Vi har valgt at fokusere på byggeklodser, fordi det er legetøj, vi alle husker fra vores barndom, og vi mener, at det fortsat er noget af det mest udviklende og udfoldende legetøj der findes, da det sætter fantasien fuldstændig fri. Derfor er det også vigtigt for os, at prisen tillader alle børn at lege med.

Billige byggeklodser samlet ét sted

Vi har gjort det let at vælge billigere byggeklodser ved at samle det hele på ét sted. For de helt små er vores nyeste varemærke, Bristle Blocks, værd at fremhæve; de farverige, børste-lignende klodser sætter ingen grænser for fantasien, da de kan sidde sammen på alle tænkelige måder. Klodserne har været på markedet i mange år, og vækker derfor garanteret nostalgiske minder fra barndommen for dem over 30.

Banbao byggeklodser

Til samme aldersgruppe findes også Banbao, et mærke af byggeklodser der ligger stor vægt på den kognitive udvikling af børn gennem leg med deres produkter. De har et meget bredt sortiment; deres største klodser passer til små børn fra 1½ år, og deres sæt med mindre klodser passer til de lidt større børn fra 5 år og op. På Webklodser.dk har vi et meget stort udvalg af BanBao – og ligesom Bristle Blocks er prisen her også meget overkommelig uden at gå på kompromis med kvaliteten eller det udviklende udbytte af legen.

Andre af de sjove byggeklodser

Og selv hvis man i forvejen har nogle af de noget dyrere byggeklodser derhjemme, behøves man slet ikke føle sig forpligtet til at bruge en masse penge på at udvide børnenes samling med klodser fra samme, dyre mærke – flere af mærkerne i vores sortiment passer nemlig 100% med de mest kendte mærker som LEGO® og MEGA BLOCKS. Dette gælder særligt de billigere mærker, Sluban og COBI, som vi er førende forhandlere i. Mærkerne passer med- (og minder meget om) det klassiske LEGO®, og findes i et utal af spændende sæt.

Hos Webklodser.dk mener vi bestemt ikke, at man skal se ned på billigt legetøj af nogen art, og særligt ikke byggeklodser der er simple at producere billigt – det handler i bund og grund ikke om prisen på legetøjet, men om selve legen, og hvis man spørger os, gælder det bare om at få flest mulige klodser for pengene.

Kommentarer
Skriv en kommentar Luk