Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 * Fragt fra 39,- * Gratis fragt over 600,- til Dansk GLS Pakkeshop

Dansk

Sluban

Byggeklodser og seje sæt fra Sluban lader dig slippe din fantasi løs og skabe din helt egen verden. Deres mange temaer lader dig rejse til præcis de historiske æraer, du er interesseret i, uanset om det er det tidlige 20. århundrede, nutidens storbyer, vikingetiden eller middelalderen.

Alle de fantastiske sæt fra Sluban, som du kan købe hos Webklodser.dk, passer sammen med alle de andre kendte mærker såsom COBI, LEGO, Mega Bloks m.m.  Så når du køber byggeklodser fra Sluban, kan du nemt bruge dem med alle de byggeklodser, du måtte have derhjemme.

Webklodser.dk lagerfører alle de mest populære sæt fra Sluban, men vi kan selvfølgelig hjemtage de sæt, du ønsker.

Webklodser.dk er den største forhandler af legeklodser på vestsjælland, vi er placeret i Slagelse kommune så bor du i Slagelse, Korsør, Skælskør, Sorø kan du med fordel bestille dine klodser hos os og vil du spare fragten så kan du vælge at afhente hos os i 4241 Vemmelev. Afhentning er gratis og skal aftales.

 

Vores sæt

Army, Army 8 til 1, Army 9 til 1, Battle Group og Minifigures WWII bringer militæret og anden verdenskrig til live i din dagligstue. Med 8 til 1 og 9 til 1 kan du endda kombinere dine fartøjer og samle en stor krigsmaskine.

Med sæt fra Town og Town Construction, kan du gå i gang med at bygge din helt egen by med alt, hvad det indebærer. Der er to-etageshuse, restauranter og alt, man skal bruge for at bygge en travl og livlig storby.

Aviation, Police, Minifigures Police og Fire lader dig tage kontrol over en lufthavn, politistation og brandstation. Du kan bygge din helt egen by med alt det den har brug for af personale og vigtig infrastruktur.

Girls Dream giver dig alt, du skal bruge for at bygge en hyggelig og romantisk lille strandby. Der er skønhedssaloner, sommerhuse på standen, fyrtårne og meget mere. Du finder også slotte, stalde og andre middelalder-romantiske sæt, hvis du hellere vil leve i en verden af prinsesser og prinser.

Racing er til fartdjævlene, der higer efter spænding og konkurrence.

Er du mere til søfarten, kan du få udlevet dine galleonsdrømme med Slubans Pirate- og Titanic-sæt. Vores special sæt lader dig endda bygge og lege med et kæmpe containerskib.


Legetøjet er egnet til alle børn over seks år. Vores Kiddie Bricks er specielt designet til børn over tre år.