Søg

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Dansk
Alle varegrupper
  Menu Close

  LEGO Speed Champions 76895 Ferrari F8 Tributo

  Leverandør: LEGO
  Forbløffende detaljeret Ferrari F8 Tributo-legetøjsbil til sjove racerløb
  EAN: 5702016618310
  Tilgængelighed: 4 på lager (sendes indenfor 24 timer)
  DKK 149,00 inkl. moms
  i h
  Leveres til
  *
  *
  Leveringsform
  Navn
  Forventet levering
  Pris
  Ingen forsendelsesmuligheder

  Gør dig klar til at bygge og ræse med en af de mest kraftfulde V8-biler, Ferrari nogensinde har lavet – F8 Tributo! Nu kan du eje en miniudgave af denne fantastiske bil, der er ny i 2020. Byg denne autentiske og imponerende detaljerede model for at vise den frem for dine venner eller bruge den til at køre racerløb. Bag rattet i denne utrolige, superhurtige Ferrari kan du bevise, at du er den bedste!

  Denne LEGO® Speed Champions Ferrari F8 Tributo (76895) er perfekt til fans af legetøjsbiler og Ferrari! Racerløbsentusiaster i alle aldre vil elske at bygge denne minikopi ud af LEGO klodser. De kan bygge deres helt egen superhurtige F8 Tributo-modelbil, før de viser den flotte minikopi frem eller udfordrer andre biler til spændende løb. Den mest realistiske Ferrari nogensinde LEGO Speed Champions biler er nu 25 % større end nogensinde før, hvilket betyder endnu flere autentiske detaljer. Denne F8 Tributo-legetøjsbilmodel har det samme smukke design som originalen, som ovenikøbet har den hurtigste V8-motor i Ferraris historie. Dette røde legetøjsbilsæt omfatter også en minifigur af en Ferrari-racerkører. Sæt ham bag rattet, og drøn afsted! Genskab dramaet på racerbanen! Med LEGO Speed Champions byggesæt til børn kan bilfans bygge miniudgaver af nogle af verdens mest berømte biler. De kan derefter fremvise modellerne, hygge sig med at lege med dem alene eller arrangere spændende løb mod deres venner.

  • Et spektakulært legetøjssæt med en fantastisk detaljeret Ferrari F8 Tributo. Den ideelle fødselsdagsgave til alle med en passion for at bygge LEGO® kopier og derefter bruge deres Ferrari-modelbil til at udspille deres egne racerløb.
  • Omfatter et byggesæt af en Ferrari F8 Tributo-model og 1 samlerminifigur af en Ferrari-racerkører. Dette byg selv-legetøjsbilsæt vil sætte fut i børns fantasi, når de genskaber dramaet på racerbanen.
  • Den første mulighed nogensinde for at bygge en legetøjskopi af den superhurtige Ferrari F8 Tributo. Børn kan udstille den derhjemme eller bruge den til at arrangere spændende løb med deres venner.
  • Dette modelbilsæt på 275 elementer til drenge og piger fra 8 år er en oplagt fødselsdagsgave til alle, der elsker at bygge og lege med Ferrari-modeller, og fans af den italienske bilproducents glamour.
  • Ferrari F8 Tributo er 4 cm høj, 15 cm lang og 8 cm bred. Alle LEGO® Speed Champions modeller fra 2020 er 25 % større, hvilket betyder, at legetøjsmodelbilerne afspejler de virkelige versioner bedre end nogensinde før!
  • Dette legetøjsbilsæt bruger ikke batterier, så den actionfyldte leg kan blive ved og ved. Den røde legetøjsbil er altid klar til at køre og har aldrig brug for et pitstop!
  • Vil du købe dette sæt til en ny LEGO® bygger? Ikke noget problem. Der medfølger en nem, trinvis vejledning til at hjælpe med at bygge denne imponerende legetøjsmodelbil.
  • LEGO® Speed Champions legesæt giver fans chancen for at bygge nogle af verdens mest spændende biler. De kan vise dem frem eller arrangere spændende racerløb mod andre biler.
  • LEGO® klodser har overholdt branchens højeste standarder siden 1958, hvilket sikrer, at de altid er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at skille ad hver gang.
  • Disse LEGO® klodser og elementer er blevet grundigt testet og overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

  Antal klodser275
  Antal minifigurer
  1
  Alder7+