Søg

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Dansk
Alle varegrupper
  Menu Close

  LEGO Disney 43194 Anna og Elsas Frost-vinterland

  Leverandør: LEGO
  Introducer børn til den vidunderlige LEGO verden med dette sæt, der indeholder et isslot, isspids og kane samt minidukkefigurer af Disneys Anna og Elsa.
  EAN: 5702016909654
  Tilgængelighed: 3 på lager (sendes indenfor 24 timer)
  Vejl. pris: 349,00 (DKK) inkl. moms
  275,00 (DKK) inkl. moms
  Din pris: 261,25 (DKK) inkl. moms
  i h
  Leveres til
  *
  *
  Leveringsform
  Navn
  Forventet levering
  Pris
  Ingen forsendelsesmuligheder

  Besøg Disneys Anna og Elsa i et funklende isslot! Gå ind på slottet, og tag en snurretur på det roterende dansegulv. Besøg isspidsen, og opdag den skjulte skat. Kravl op i tårnet, og find ud af, hvor langt du kan se med kikkerten. Tag rutsjebanen ned, tag en snefyldt kanetur med Olaf, og hyg dig med lidt vintersjov med snevæsnerne på vippen!

  Styrk børns selvtillid gennem leg med LEGO® ǀ Disney 4+-sættet Anna og Elsas Frost-vinterland (43194), der indeholder isslottet fra Disneys Frost, nem billedvejledning som hjælp til børn, der endnu ikke kan læse, og digitale Instructions PLUS. Ved hjælp af den guidede og virkelighedstro proces i appen LEGO Byggevejledninger kan selv yngre byggere føle sig som mesterbyggere ... Fantastisk!Læring gennem leg i små bidderDette 4+-sæt er designet til spirende byggere og er fyldt med detaljer og figurer, der sikrer en super legeoplevelse. Poserne i æsken indeholder hver en komplet model. Slottet omfatter en startklods og en stor væg, som børn nemt kan bygge for at komme hurtigt i gang med legen!Masser af sjov for hele familienBørn og voksne kan tilbringe tid sammen med Disneys Anna, Elsa og Olaf på isslottet. 4+-sæt er en fantastisk måde for voksne at dele byggesjov med deres børn på, uanset om børnene er erfarne LEGO fans eller bygger med LEGO klodser for første gang.

  • LEGO® ǀ Disney 4+-sættet Anna og Elsas Frost-vinterland (43194) er fyldt med detaljer og funktioner, der hjælper børn med at lære at bygge, mens de tilbringer tid sammen med Disneys Anna, Elsa og deres venner.
  • Sættet indeholder et isslot, 3 små modeller, minidukkefigurer af Disneys Anna og Elsa samt LEGO® figurer af Olaf og 3 snevæsner. Startklodserne sætter gang i byggeriet, så der er mere tid til leg!
  • Fans af Disneys Frost vil elske tilbehøret, der omfatter en isstol, lanterne, glasklokke og skattekiste med krone og diamanter. Perfekt til at udspille populære filmscener eller til leg uden facitliste.
  • En perfekt hverdagsgave til drenge eller piger fra 4 år, der fortjener en lille ekstrating. Beløn en flot indsats med en sjov gave, der kan underholde i timevis og give børn kreative byggefærdigheder.
  • Isslottet er over 23 cm højt og 13 cm bredt og er dermed perfekt til ubegrænset leg. Det passer sammen med alle andre LEGO® klodser, så det kan udvides, i takt med at børns byggeevner vokser.
  • Den nemme billedvejledning er perfekt til børn, som endnu ikke kan læse, mens de digitale Instructions PLUS i appen LEGO® Byggevejledninger hjælper børn med at se deres modeller, mens de bygger.
  • 4+-legesæt er en sjov måde for børn at lære at bygge på, samtidig med at de styrker selvtilliden med nemme byggetrin. Sættene lader børn og voksne opdage glæden ved at bygge og lege sammen.
  • LEGO® komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO® komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser154
  Antal minifigurer
  3
  Alder4+