Søg

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Dansk
Alle varegrupper
  Menu Close

  LEGO Creator 31116 Safari-trætophus

  Leverandør: LEGO
  Børn kan tage på et spændende safarieventyr med LEGO® Creator 3-i-1-sættet Safari-trætophus og derefter ombygge det til et todækkerfly eller en katamaran.
  EAN: 5702016914153
  Tilgængelighed: 4 på lager (sendes indenfor 24 timer)
  Vejl. pris: 269,95 (DKK) inkl. moms
  201,00 (DKK) inkl. moms
  Din pris: 190,95 (DKK) inkl. moms
  i h
  Leveres til
  *
  *
  Leveringsform
  Navn
  Forventet levering
  Pris
  Ingen forsendelsesmuligheder

  Gør dig klar til en fantastisk safari på den afrikanske savanne! Tag billeder fra balkonen i det geniale Safari-trætophus. Du kan endda fodre en sød giraf eller klatre ned ad stigen for at lege med en flamingo eller en næsehornsfugl. Bagefter kan du ombygge sættet til et cool dobbeltdækkerfly, der kan flyve hen over en løve, eller til en katamaran, der kan sejle ved siden af en krokodille. Valget er dit med dette utrolige 3-i-1-sæt.

  Børn kan udspille en spændende safari på den afrikanske savanne med det fantastiske LEGO® Creator 3-i-1-sæt Safari-trætophus (31116). Byggesættet indeholder alt, hvad de har brug for: Et trætophus med balkon og stige samt interiør med toilet og vask, 2 minifigurer og 3 klodsbyggede dyr – giraf, flamingo og næsehornsfugl.3-i-1-legetøj til børns interesserBørn vil elske at bygge 3 forskellige, sjove modeller med dette LEGO Creator 3-i-1-sæt. De kan samle det seje Safari-trætophus, ombygge det til et dobbeltdækkerfly med en løve, forvandle det igen til en katamaran med en krokodille, eller bruge klodserne til at skabe noget nyt.Sjovt legetøj inspirerer fantasienLEGO Creator 3-i-1-sæt lader børn udforske deres fantasi med 3 modeller at bygge i hver æske! Legemulighederne er uendelige, fordi hver model kan ombygges til noget helt nyt, lige så tit børn har lyst. Vælg mellem et fantastisk udvalg af 3-i-1-sæt, bl.a. biler, motorcykler og robotter.

  • Kender du et barn, der elsker isvogne? Børn kan nyde solrigt sjov på en sommerdag med LEGO® City byggelegetøjssættet Isvogn – designet til at inspirere til kreativ, selvstændig rolleleg baseret på hverdagen.


  • LEGO® Creator 3-i-1-byggesættet Safari-trætophus (31116) vil fange børns fantasi med 3 legetøjsmodeller i 1: et trætophus, et fly og en båd.
  • Dette LEGO® sæt indeholder minifigurer af dreng og pige med kameratilbehør, der gør børns safarieventyr endnu sjovere.
  • Legetøjet med trætophus har en balkon med sofa og stige, et interiør med toilet og vask samt 3 klodsbyggede legetøjsdyr: en justerbar giraf, en flamingo og en næsehornsfugl.
  • Legetøjet med dobbeltdækkerfly har et cockpit til en minifigur, samt en løve, et træ og en dværgpapegøje, mens katamaran-legetøjet omfatter et justerbart sejl, en krokodille og en marabu-stork.
  • Dette LEGO® Creator 3-i-1-legetøjssæt med 397 dele rummer en sjov byggeoplevelse for små dyrefans fra 7 år og vil være en fremragende gaveidé til fødselsdag eller andre anledninger, med garanti for glade smil.
  • LEGO® trætophuset er over 18 cm højt, 12 cm dybt og 12 cm bredt – den perfekte størrelse at lege med eller have stående fremme på værelset.
  • Skab større eventyr med andre LEGO® Creator 3-i-1-sæt: Cyberdrone (31111), Vild løve (31112)), Racerbil-transporter (31113), Supermotorcykel (31114) og Surfer-strandhus (31118).
  • LEGO® Creator 3-i-1-sæt giver børn mulighed for at nyde fantastisk fantasifuld leg, når de finder på sjove historier med de 3 forskellige modeller i centrum.
  • I mere end 6 årtier er LEGO® byggeklodser blevet fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
  • LEGO® byggeklodser lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser397
  Antal minifigurer2
  Alder7+