Sök

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Svenska
All Categories
  Menu Close

  LEGO Star Wars 75298 AT-AT mod tauntaun Microfighters

  Tillverkare: LEGO
  Forkæl små børn med LEGO® Star Wars™ sættet AT-AT og tauntaun Microfighters med LEGO minifigurer af Luke Skywalker og AT-AT-fører, der kan give timevis af kampleg.
  EAN: 5702016913972
  Lagerstatus: 5 i lager
  139,00 (DKK) inkl moms
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Gør klar til action på den iskolde planet Hoth med disse utrolige AT-AT- og tauntaun-Microfighters. Hop op i sadlen på den sjove tauntaun med Luke Skywalker, og hold udkig efter fjenden med hans elektrokikkert. Angrib med Lukes lyssværd og knopskyder – men pas på AT-AT-førerens knopskyder. Sejrer det Galaktiske Imperium eller Oprørsalliancen i dette slag? Det er op til dig!

  Inspirer små børn til at genskabe slaget om Hoth fra Star Wars: Imperiet slår igen og udspille deres egne historier med byggesættet AT-AT mod tauntaun Microfighters (75298), som indeholder nemme og hurtige modeller af en bevægelig AT-AT-ganger og en tauntaun, som de 2 LEGO® minifigurer kan sidde på.Sjov rollelegLEGO minifigurerne af Luke Skywalker og AT-AT-føreren har hver en knopskyder og en elektrokikkert, og Luke har også et lyssværd til kampleg. Dette sjove, kreative sæt omfatter klar vejledning, så selv LEGO nybegyndere kan bygge med en Jedi-ridders selvtillid, og det er perfekt at kombinere med sættet Tusindårsfalken Microfighter (75295).Velkommen til LEGO Star Wars™ universetI mere end to årtier har LEGO Koncernen skabt fantastiske, klodsbyggede versioner af ikoniske Star Wars rumskibe, fartøjer, steder og figurer. Byggelegetøjet er fantastisk til fødselsdag, andre anledninger eller som overraskelsesgave til små børn som introduktion til en actionfyldt galakse af sjov.

  • Børn kan genskabe slaget om Hoth fra Star Wars: Imperiet slår igen og udspille deres egne historier med disse LEGO® klodsbyggede AT-AT-ganger og tauntaun Microfighters, der er hurtige at samle.
  • Sættet AT-AT mod tauntaun Microfighters (75298) indeholder 2 LEGO® minifigurer: Luke Skywalker med et lyssværd og en AT-AT-fører, begge med en knopskyder og et elektrokikkert-element.
  • Både tauntaunen og den justerbare AT-AT har plads til en LEGO® minifigur, og sættet er glimrende at kombinere med sættet Tusindårsfalken Microfighter (75295) for at få ekstra kampaction.
  • Dette fantastiske byg selv-legetøj med 205 elementer vil være den bedste fødselsdagsgave, gave til andre anledninger eller som uventet belønning til børn fra 6 år som introduktion til det sjove, kreative LEGO® Star Wars™ univers.
  • Tauntaunen er over 7 cm høj, 9 cm lang og 5 cm bred. Sammen med den seje AT-AT og LEGO® minifigurerne passer sættet fint i et barns rygsæk til leg på farten.
  • Overvejer du at købe dette bygbare legesæt til en ung Star Wars™ fan, der ikke er vant til at bygge med LEGO® klodser? Ikke noget problem. Det indeholder nem vejledning, så enhver kan bygge på egen hånd.
  • LEGO® Star Wars™ byggesæt er glimrende til børn (og voksne fans), der kan genskabe scener fra Star Wars sagaen, finde på deres egne unikke historier eller bare bygge og udstille samlermodellerne.
  • Ingen grund til at bruge Kraften til at sætte LEGO® klodser sammen! Lige siden 1958 har de levet op til de højeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og robuste at bygge med.
  • LEGO® klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og gennemanalyseret for at sikre, at de lever op til nogle af de højeste sikkerhedsstandarder på planeten Jorden – og i fjerne, fjerne galakser!

  Antal klodser205
  Antal minifigurer
  2
  Alder6+

   

  Kunder som köpte denna köpte också
  LEGO Star Wars 75299 Ballade på Tatooine

  LEGO Star Wars 75299 Ballade på Tatooine

  Speederkørende, missilskydende kampe venter på fans af Star Wars: The Mandalorian med dette spændende sæt, der indeholder Mandalorianeren og Barnet.
  199,00 (DKK) inkl moms