Search

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

English
All Categories
  Menu Close

  LEGO Mickey and Friends 10774 Mickey Mouse og Minnie Mouses rumraket

  Manufacturer: LEGO
  Sæt børn i gang med at bygge med dette sæt, som er velegnet til en legeaftale og omfatter en raket, rumstation og gennemsigtige sten, 2 minifigurer og en figur af et rumvæsen.
  EAN: 5702016913149
  Availability: 6 in stock
  Old price: 179.95 (DKK) incl tax
  137.00 (DKK) incl tax
  Your price: 130.15 (DKK) incl tax
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Udforsk rummets mysterier! Disneys Mickey Mouse og Minnie Mouse er klar til at tage på eventyr. Åbn raketten, hjælp dem med at pakke udstyret før start, land på en ny planet, og udforsk omgivelserne. Hjælp Mickey med at indsamle rumsten, så Minnie kan studere dem i rumstationen. Se, hvad der er indeni den store sten ... et rumvæsen! Husk at plante flaget, før I pakker sammen og flyver hjemad.

  Giv børns fantasi et boost med sættet Mickey Mouse og Minnie Mouses rumraket (10774) fra LEGO® ǀ Disney Mickey og venner. Sættet indeholder et rumskib, der kan åbnes, samt en rumstation, så børn fra 4 år kan tage med Disneys Mickey Mouse og Minnie Mouse på tur ud i rummet.Lavet til at bygge og lege medDette LEGO 4+-rumsæt er fyldt med sjove, udviklende aktiviteter, der hjælper børn til at få en god legeoplevelse. Hver pose med klodser indeholder en komplet model, som børn kan bygge for at sætte legen hurtigt i gang! Der er også startklodselementer til at starte byggeriet.Underholdende familiesjov4+-sæt er den perfekte måde for voksne at dele den sjove byggeoplevelse med børn på. Sættet omfatter enkel billedvejledning, så børn sagtens kan bygge uden at kunne læse. Indeholder også Instructions PLUS, der findes i den gratis app LEGO Byggevejledninger. I appen kan børn tydeligt følge med i byggeprocessen og gemme deres fremskridt, så de når som helst kan vende tilbage til byggeriet.

  • LEGO® ǀ Disney sættet Mickey Mouse og Minnie Mouses rumraket (10774) er fyldt med sjov rolleleg og styrker børns byggeevner, når de flyver rundt i en raket og udforsker rummet.
  • En perfekt gave til børn fra 4 år, der gerne vil imponere på legepladsen! Overrask et barn med dette kreative byg selv-legetøj, der styrker fantasien og selvtilliden og underholder i timevis.
  • Perfekt til at lære at bygge. Raketten og rumstationen omfatter startklodselementer, som gør byggeriet nemt, så der er mere tid til at lege, samt 2 minifigurer og en eksklusiv silhuetflise af Mickey!
  • Dette LEGO® ǀ Disney sæt er fyldt med sjove detaljer og tilbehør, bl.a. en stor klippe, der kan åbnes og indeholder et rumvæsen, samt et kamera og et lille flag, der kan bygges og give endnu flere muligheder for rolleleg.
  • Raketten er over 14 cm høj og 7 cm bred, og hele sættet inspirerer til endeløs leg. Fordi det er kompatibelt med andre LEGO® klodser, kan det også udvides, i takt med at børns byggeevner vokser.
  • Giv unge byggere en stor oplevelse med enkel billedvejledning, så de kan bygge uden at kunne læse, og find muligheder for at zoome og gemme fremskridt i den digitale guide Instructions PLUS!
  • 4+-sæt er en sjov måde for børn at lære at bygge på, samtidig med at de styrker selvtilliden med nemme byggetrin. Sættene lader børn og voksne opdage glæden ved at bygge og lege sammen.
  • LEGO® komponenter lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op og bygge med gang efter gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO® klodser og elementer testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at de lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser88
  Antal minifigurer
  2
  Alder4+