Suchen

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Deutsch
Alle Kategorien
  Menu Close

  LEGO Speed Champions 76900 Koenigsegg Jesko

  Hersteller: LEGO
  Kopi af megabilen Koenigsegg Jesko til fans af hurtige biler
  EAN: 5702016912371
  Verfügbarkeit: 4 auf Lager
  Alter Preis: 179,95 (DKK) inkl. Steuer
  137,00 (DKK) inkl. Steuer
  Ihr Preis: 130,15 (DKK) inkl. Steuer
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Kom helt tæt på en af verdens første megabiler, der kan køre over 480 km/t, med din helt egen LEGO® Speed Champions model af Koenigsegg Jesko. Nyd bilens fantastiske detaljer og aerodynamiske design, mens du genskaber den element for element. Og når du er færdig med at bygge, kan du vise den frem for vennerne eller sætte Koenigsegg-køreren ind i førerhuset med 2 sæder og sætte kursen mod den nærmeste racerbane. Hold godt fast!

  Børn og bilentusiaster vil elske LEGO® Speed Champions modellen Koenigsegg Jesko (76900). Dette detaljerede modellegetøj indfanger essensen af virkelighedens svenske megabil med sit avancerede aerodynamiske design, der gør den i stand til at køre hæsblæsende 480 km/t på banen. Børn kan udforske køretøjet, mens de bygger, og derefter udstille bilen eller køre spændende og actionfyldte racerløb. Realistiske detaljer Denne samlermodel omfatter et bredt chassis, som giver plads til et cockpit med 2 sæder og endnu flere autentiske detaljer. Og med en minifigur af en Koenigsegg-kører, komplet med racerdragt, sikkerhedshjelm og skruenøgle, er der masser af inspiration til fantasifuld leg. Genskab drama fra racerbanen LEGO Speed Champions byggesæt giver børn og bilfans mulighed for at samle og konstruere miniversioner af verdens fedeste og mest kendte biler. Disse køretøjer er perfekte at udstille og er også gode til spændende racerløb mod andre biler fra Speed Champions-sortimentet.

  • Den spektakulære LEGO® Speed Champions model Koenigsegg Jesko (76900) er fyldt med autentiske detaljer. Et perfekt legesæt til alle, der elsker cool sportsvogne og spændende racerløb med masser af action.
  • Hvad er der i æsken? Alt hvad du skal bruge for at bygge en imponerende model af en Koenigsegg Jesko, samt en Koenigsegg-racerkører.
  • Børn kan udforske opbygningen af virkelighedens Koenigsegg Jesko-megabil, mens de bygger denne realistiske model. Derefter kan de udstille den eller bruge den til spændende og actionfyldte Speed Champions-racerløb med vennerne.
  • Dette modelbilsæt fra LEGO® Speed Champions med 280 elementer vil være en fremragende gave til fødselsdag eller andre anledninger til børn fra 7 år og til alle, der elsker seje biler.
  • Modellen af Koenigsegg Jesko er over 4 cm høj, 15 cm lang og 7 cm bred. Og det brede 8-knops chassis giver plads til 2 minifigurer og endnu flere autentiske detaljer.
  • Dette legesæt med en modelbil bruger ingen batterier. Det drives udelukkende af børns fantasi – så de actionfyldte racerløb stopper aldrig!
  • Køber du dette sæt til en, der ikke har erfaring med LEGO® byggesæt? Ikke noget problem – der medfølger enkel og trinvis byggevejledning.
  • Byggesæt fra LEGO® Speed Champions giver dig mulighed for at udforske nogle af verdens mest spændende biler. De robuste modeller af høj kvalitet er fremragende at udstille og er velegnede til fantasifuld leg.
  • LEGO® klodser har levet op til strenge branchestandarder siden 1958, hvilket sikrer, at de altid er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at skille ad hver gang.
  • Byggelegetøj fra LEGO® Speed Champions testes omhyggeligt for at sikre, at alle legesæt lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser280
  Antal minifigurer
  1
  Alder7+