Suchen

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Deutsch
Alle Kategorien
  Menu Close

  LEGO Marvel Super Heroes 76168 Captain Americas kamprobot

  Hersteller: LEGO
  En superheltegave i superstørrelse til børn: En gigantisk Captain America-kamprobot med bevægelige arme og ben, aftageligt skjold og minifigur af Captain America.
  EAN: 5702016912739
  Verfügbarkeit: Nicht auf Lager
  DKK 89,00 inkl. Steuer
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Hjælp Captain America med at bruge sin overmenneskelige fart og udholdenhed til at bekæmpe skurke. Når supersoldaten har brug for ekstra størrelse og styrke, kan han placeres i cockpittet på sin mægtige mech-robot. Sæt kampdragtens bevægelige arme og ben i position med det store skjold i et fast greb mellem de kraftfulde hænder. Har du brug for begge hænder fri til kamp? Så sæt det uforgængelige skjold på mech-robottens ryg, indtil der er brug for det igen.

  Giv børn superhelte-action i superstørrelse mellem hænderne med LEGO® Marvel Avengers Classic Captain Americas kamprobot (76168). Sættet indeholder minifigur af en Captain America og en mech-robot og er fyldt med smarte detaljer, der kan inspirere til fantasifuld leg. En stor lille gave til unge superhelte Minifiguren af Captain America kæmper mod fjender med hjælp fra sit uforgængelige skjold. Når der er behov for ekstra størrelse og styrke, kan børn placere ham i cockpittet på den mægtige kamprobot. Med bevægelige arme og ben og et kæmpe skjold i et fast greb i robottens stærke hænder kan spirende Marvel Avengers-helte kæmpe mod skurke, genopleve populære filmscener og gå i kamp mod andre mech-robotter fra LEGO Marvel samlingen.

  • LEGO® Marvel Avengers Classic Captain Americas kamprobot (76168) er en fin lille gave i superstørrelse til superhelte. Få opskaleret action med denne mægtige, bevægelige mech-robot og minifigur.
  • Indeholder en minifigur af Captain America og en bygbar mech-robot med et stort skjold, der passer i dens gribehånd, samt et mindre skjold til minifiguren, som også kan fastgøres til kamprobottens ben.
  • Børn kan åbne mech-robottens cockpit, placere Captain America-minifiguren indeni og derefter redde verden med den bevægelige robots superstore skjold, mens de kæmper mod skurke og genoplever populære filmscener.
  • En fremragende gave til fødselsdag, andre anledninger eller "bare fordi" til alle unge superhelte fra 7 år.
  • Dette robuste byggelegetøj er over 12 cm højt. Perfekt til fysisk, fantasifuld leg og ideel til fremvisning på ethvert barns værelse, når dagens action er overstået.
  • Der er mange flere LEGO® Marvel kamprobotter at samle på og kombinere, så børn kan få endeløst sjov med at genskabe filmaction og finde på deres egne historier.
  • LEGO® komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO® komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser121
  Antal minifigurer
  1
  Alder7+