Suchen

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Deutsch
Alle Kategorien
  Menu Close

  LEGO DUPLO 10946 Familie på campingeventyr

  Hersteller: LEGO
  Dette legesæt med familiecamping er fyldt med sjove funktioner, detaljer og læringsaktiviteter, som forældre og små børn kan dele.
  EAN: 5702016911053
  Verfügbarkeit: 3 auf Lager
  Alter Preis: 269,95 (DKK) inkl. Steuer
  205,00 (DKK) inkl. Steuer
  Ihr Preis: 194,75 (DKK) inkl. Steuer
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Tag på campingtur i skoven med dit barn, og prøv masser af sjove familieaktiviteter sammen. Sæt 3 figurer i bilen, og læs udstyr op på taget. Kør forsigtigt, så der ikke er noget, der falder af! Sæt teltet op, når I kommer frem, og nyd et kanoeventyr på floden. Husk kameraet. Efter al den aktivitet kan I slappe af med en kop te og en fællessang med familien omkring lejrbålet.

  LEGO® DUPLO® By-legesættet Familie på campingeventyr (10946) er fyldt med sjove aktiviteter og læringsmuligheder, som forældre og små børn kan dele.Udendørs sjov for hele familienTag på campingtur i skoven med dit barn, og lav masser af sjove familieaktiviteter sammen. 3 af de søde figurer passer ind i autocamperen, hvis øverste halvdel kan tages af for at give nem adgang. Udstyret kan pakkes på taget, så det også er en sjov oplevelse at køre bilen – meget forsigtigt – til campingpladsen. Stofteltet er hurtigt og nemt at sætte op. Der er en kano til eventyr på floden og et lejrbål, hvor familien kan lave te og synge fællessang med guitaren. Husk at forevige familiens campingminder med kameraet!Fysisk og lærerigt legetøj til de mindsteLEGO DUPLO legetøj giver førskolebørn ubegrænset leg, selvudfoldelse og glad læring mellem hænderne. Med DUPLO-legesæt kan forældre og små børn dele vigtige udviklingsmæssige milepæle, mens de leger sammen.

  • LEGO® DUPLO® By-legesættet Familie på campingeventyr (10946) er farverigt og fyldt med sjove familieaktiviteter og læringsmuligheder, som forældre og små børn kan dele.
  • Indeholder 4 DUPLO®-figurer – mand, kvinde, pige og dreng – en autocamper med drejelige hjul og aftageligt tag, et stoftelt, en kano og sjovt tilbehør.
  • Når børn udspiller fantasifulde campingeventyr, udvikler de finmotorikken og lærer om værdien af kvalitetstid med familien.
  • Dette aktivitetsfyldte legesæt rummer endeløs legende læring for børn fra 2 år og giver forældre mulighed for at dele dyrebare udviklingsmæssige milepæle med deres førskolebarn.
  • Legesættet er over 14 cm højt, 7 cm bredt og 9 cm dybt, men kan stilles op på forskellige måder og er nemt at kombinere med andet LEGO® DUPLO® legetøj.
  • Byggevejledningen omfatter en sjov billedhistorie med elementer fra sættet, der giver den kreative byggeoplevelse og fantasifulde leg en ekstra dimension.
  • Alle LEGO® DUPLO® legesæt er professionelt designet med fantasifulde detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende leg, som forældre kan nyde sammen med deres små guldklumper.
  • LEGO® DUPLO® legesæt lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – sådan har det været siden 1969.
  • LEGO® DUPLO® klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til krævende standarder for børns sikkerhed.

  Antal klodser30
  Antal minifigurer4
  Alder2+