Web Analytics
 
Sök

Webklodser.dk V/ Tovi IVS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Euro
SE

Persondatapolitik

Persondatapolitik Ingen personlige  oplysninger der registreres på vores hjemmeside, bliver på noget tidspunkt  overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer  opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere  hos Webklodser.dk. 
I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en  sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med  godkendelse fra E-mærket. 
Under et køb udbeder vi os navn, adresse,  telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til  behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på  ukrypteret form, og gemmes i 5 år.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages.  Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt.  politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! 
Jvf.  persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på  baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

COOKIES

Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores persondata politik og brug af cookies, når du besøger Webklodser.dkksamt ethvert subdomæne.
Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores persondata politik og vi indsamler aldrig persondata uden at du selv har givet os disse oplysninger, fx ved at registrere dig, købe en vare eller deltage i en undersøgelse.
På Webklodser.dk benytter vi cookies til at gøre din oplevelse bedre.
Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for hvilke cookies, der bliver sat på din computer.

Vi bruger følgende cookies:

1. Godkendelses cookie. Bruges til at autorisere registrerede brugere.

2. Kunde cookie. Bruges til at identificere gæstekunder.

3. Sammenlign produkter cookie. Gemmer en liste af produkter til sammenlign produkter siden.

4. Senest viste produkter cookie. Gemmer en liste af de senest viste produkter.