Sök

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Svenska
All Categories
  Menu Close

  LEGO Technic 42116 Minilæsser

  Tillverkare: LEGO
  Er du på udkig efter en sjov gave til en ung fan af entreprenørmaskiner? LEGO® Technic 2 i 1-sættet Minilæsser er det perfekte valg.
  EAN: 5702016889215
  Lagerstatus: 4 i lager
  DKK 89,00 inkl moms
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Gør dig klar til en travl dag på byggepladsen med den seje LEGO® Technic Minilæsser. Med 4 kraftige hjul er denne læssemaskine klar til aktion. Løft og vip skovlen for at samle ting op, ligesom en rigtig læssemaskine. Åbn sikkerhedsburet, og find et førerhus med sæde og kontrolpanel. Denne maskine klarer det hele, lige fra landskabsopgaver til vejarbejde. Når du er klar til mere, kan du ombygge den til en sej hotrod.

  Hvis du er på udkig efter en gave til børn, der elsker rollelege med byggeplads-tema, vil den seje LEGO® Technic Minilæsser (42116) helt sikkert holde dem beskæftiget. Drenge og piger fra 7 år vil elske at bygge læsseren – og det er bare begyndelsen! Når de har bygget den, kan de finde på endeløse byggeplads-eventyr, mens de bruger køretøjets realistiske funktioner. En skovl med 2 funktioner til at samle ting op med, førerhus, kontrolpanel, sikkerhedsbur samt for- og baglygter giver børn alt, hvad de skal bruge til timevis af kreativ leg. 2 i 1-model Når børnene er klar til en ny udfordring, kan de ombygge modellen til en hotrod-bil. Det er let at komme i gang, for dette seje legetøj indeholder Instructions PLUS. Denne digitale vejledning findes i den gratis app LEGO Byggevejledninger og rummer zoom-, dreje- og "spøgelses"-funktioner, der hjælper børn med at bygge. Spændende byggelegetøj LEGO Technic universet indeholder avanceret byggelegetøj til unge LEGO fans, der er klar til deres næste byggeudfordring.

  • Forkæl unge fans af entreprenørmaskiner med det seje LEGO® Technic byg selv-legetøjssæt Minilæsser (42116). De autentiske detaljer omfatter en skovl til at løfte og samle ting op med.
  • Børn vil elske at bygge læsseren, før de afprøver alle dens funktioner og detaljer, f.eks. førerhuset, der kan åbnes, skovlen, der kan løftes og vippes, samt kontrolpanelet og sikkerhedsburet. Modellen kan derefter ombygges til en hotrod-bil.
  • De realistiske detaljer gør dette til et stykke legetøj, børn vil vende tilbage til igen og igen, når de udspiller forskellige eventyr på byggepladsen, vejene eller gården.
  • Hvis du er på udkig efter en gave til drenge og piger fra 7 år, vil denne kvalitetsmodel være et fremragende valg.
  • Minilæsseren er over 9 cm høj, 14 cm lang og 6 cm bred.
  • Børn kan ombygge denne 2 i 1-model til en hotrod for at få endnu mere byggesjov.
  • Instructions PLUS er en interaktiv vejledning, der gør det ekstra sjovt at bygge. Funktionen findes i den gratis app LEGO® Byggevejledninger og rummer zoom- og drejeværktøjer, der hjælper børn med at bygge på egen hånd.
  • LEGO® Technic universet indeholder avanceret byggelegetøj til unge LEGO fans, der er klar til deres næste byggeudfordring.
  • LEGO® Technic komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og kan sættes sikkert sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO® Technic elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser139
  Antal minifigurer
  0
  Alder7+