Sök

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Svenska
All Categories
  Menu Close

  LEGO Star Wars 75267 Mandalorianeren Battle Pack

  Tillverkare: LEGO
  Slip børns kreativitet løs, når de bygger deres egen hær, forsvarsfort og speeder med denne LEGO® Star Wars™ Mandalorianske Battle Pack!
  EAN: 5702016617139
  Lagerstatus: 8 i lager
  Förut: 129,95 (DKK) inkl moms
  109,00 (DKK) inkl moms
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Byg din egen Star Wars™ mandalorianske hær, og vis, at du er en legendarisk kriger! Lav et forsvarsfort, og udstyr soldaterne med blastere. Du kan også køre i kamp på en knopskydende speeder. Med al den ildkraft har fjendtlige angribere ikke en chance! Udspil episke scener fra tv-serien Star Wars: The Mandalorian, eller find på nye eventyr – du er generalen, så du bestemmer!

  Ubegrænsede eventyr venter børn, når de bygger deres egen hær med denne Mandaloriansk Battle Pack (75267)! Dette kompakte byg selv-legesæt indeholder 4 LEGO® Star Wars™ minifigurer af mandalorianske krigere med knopskydende blastere, et bygbart forsvarsfort og en mandaloriansk speedercykel med 2 knopskydere til at vække børns fantasi. En ny dimension! De trykte byggevejledninger, der følger med alle LEGO sæt, er nemme at følge, men interaktive Instructions PLUS-vejledninger, der er tilgængelige i den gratis LEGO Life app, tilfører en ny dimension. Selv yngre børn kan nemt zoome ind på, dreje og se modellen, mens de bygger den rigtige version. Fantastisk! Star Wars action i LEGO stil! LEGO Koncernen har skabt klodsbyggede versioner af ikoniske Star Wars rumskibe, fartøjer, steder og figurer i mere end to årtier. Der er et stort udvalg af sæt til leg og fremvisning, som er oplagte gaveidéer til jul og fødselsdag eller andre særlige anledninger til fans i alle aldre.

  • Børn kan bygge en frygtindgydende mandaloriansk hær, når de genskaber spændende scener fra tv-serien Star Wars: The Mandalorian og udvikler deres egne spændende historier med dette seje byggelegetøj til børn (75267).
  • Der er mange måder at udspille kampe på med 4 Star Wars™ minifigurer af mandalorianske krigere, hver med knopskydende blastere, et forsvarsfort med fastgørelsespunkt til en blaster og en knopskydende speedercykel.
  • En sjov måde for unge Star Wars™ fans at samle en hær på, og der er masser af LEGO® byggeklodser til at inspirere dem til at bygge og lege individuelt eller med venner og i kombination med nogle af deres øvrige LEGO Star Wars sæt.
  • Star Wars™ byg selv-legetøjssættet Mandaloriansk Battle Pack med 102 elementer er hurtigt at bygge – og at ombygge efter kampe – og en oplagt gave til drenge og piger fra 6 år til deres fødselsdag, til jul eller som en særlig overraskelse.
  • Den mandalorianske LEGO® Star Wars™ speeder er over 4 cm høj, 8 cm lang og 6 cm bred – en perfekt størrelse til at putte i dit barns rygsæk sammen med fortet og minifigurerne til leg undervejs.
  • Dette LEGO® byg selv-samlerlegetøj drives af børns kreativitet – der kræves ingen batterier – så deres eventyr med Star Wars™ figurer får aldrig ende!
  • Hjælp selv yngre børn med at udvikle deres byggefærdigheder med Instructions PLUS, der er tilgængelig i den gratis LEGO® Life app, og som giver dem mulighed for at zoome ind, dreje og visualisere modellen, mens de bygger.
  • LEGO® Star Wars™ sæt er fantastiske for børn (og voksne fans), der kan genskabe ikoniske scener fra Star Wars sagaen, finde på deres egne unikke historier eller bygge og fremvise det seje legetøj.
  • Lige siden 1958 har LEGO® klodser overholdt branchens højeste standarder, som sikrer, at de passer perfekt sammen og nemt kan skilles ad hver gang – ingen grund til at bruge Kraften!
  • LEGO® klodser og elementer bliver opvarmet, klemt, kastet, vredet og analyseret for at sikre, at alle byggesæt overholder de højeste sikkerhedsstandarder på planeten Jorden (og i fjerne, fjerne galakser!).

  Antal klodser102
  Antal minifigurer
  4
  Alder6+