Sök

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Svenska
All Categories
  Menu Close

  LEGO Friends 41446 Heartlake dyrlægeklinik

  Tillverkare: LEGO
  Glæd dyreelskere med et detaljerigt sæt, der er hurtigt at bygge og inspirerer til ubegrænsede historier om dyreredning.
  EAN: 5702016916546
  Lagerstatus: 5 i lager
  Förut: 349,00 (DKK) inkl moms
  259,00 (DKK) inkl moms
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Velkommen til Heartlake dyrlægeklinik, det perfekte sted at passe syge dyr. Donna venter på at tjekke patienterne ind. Hjælp Savannah og hendes førerhund gennem døren. Besøg killingen og hvalpen på opvågningsstuen. Donna er på udsigtsterrassen. Gennem sin kikkert kan hun se en skildpaddeunge på vej over en farlig vej! Men bare rolig ... Mia ankommer på hesteryg for at redde den.

  Kender du et barn, der elsker rolleleg og omsorg for dyr? Heartlake dyrlægeklinik (41446) er den helt rigtige kreative gave! Sættet indeholder i alt 8 – ja, 8! – LEGO® Friends figurer, bl.a. minidukker og forskellige dyreunger, så børn kan udspille præcis den rolle, de har lyst til.Fyldt med detaljer, der sætter gang i timevis af legModellen omfatter et receptionsområde, en stald til LEGO Friends Mias hest, et undersøgelsesrum fyldt med dyrlægeudstyr til børn og en udsigtsbalkon. Sættet indeholder også en vejscene, som kan tilføje et element af redningsdrama til LEGO Friends dyrelegen. Børn kan lade, som om de er Savannah, hvis førerhund skal have en rutineundersøgelse, se efter de søde dyreunger i klinikken eller udspille en spændende redning på hesteryg. Og som med alle de populære Heartlake legetøjssæt kan drenge og piger udforske deres interesser sammen med deres bedste venner.

  • Børn kan kanalisere deres kærlighed til dyr over i kreativ leg med Heartlake dyrlægeklinik (41446), hvor de kan være dagens helt eller bare passe dyr i nød.
  • Dette sæt er hurtigt at bygge og indeholder 8 figurer, så børn kan udspille endeløse historier om dyrepleje. Der er 3 minidukker, en førerhund, legetøjshest med sadel, killing, hvalp og en skildpaddeunge.
  • Børn kan slutte sig til dyrlægen Donna, når hun passer dyreungerne i klinikken, hjælpe Savannah med at få sin førerhund med indenfor eller tage med Mia på hesteryg, når hun redder skildpaddeungen væk fra den travle vej.
  • En hverdagsgave til børn, som giver drenge og piger fra 6 år mulighed for at udtrykke deres omsorgsfulde side. Indeholder klar vejledning, så børn uanset byggeerfaring hurtigt kan komme i gang med den sjove dyreleg.
  • Sættet er over 16 cm højt og 16 cm bredt – lille nok til at lade stå fremme, så børn kan gå til og fra den sjove, omsorgsfulde leg.
  • Nyt i januar 2021 er en killing og hvalp samt Bella, en legetøjshest, hvis bevægelige hoved giver børn mulighed for at hjælpe den med at nå ned og spise den mad, Mia har lagt ud i stalden.
  • LEGO® klodserne i sættet kan kombineres med alle andre LEGO sæt og give ubegrænset leg og timevis af kreativitet.
  • Med de populære Heartlake-legetøjssæt kan børn fokusere på deres interesser og udforske relationer i selskab med de relaterbare LEGO® Friends figurer.
  • LEGO® komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO® klodser og komponenter testes til det yderste for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser256
  Antal minifigurer
  3
  Alder6+
  Kunder som köpte denna köpte också
  LEGO Friends 41442 Dyrlægeklinikkens redningsbuggy

  LEGO Friends 41442 Dyrlægeklinikkens redningsbuggy

  Giv en kreativ gave med redningssjov med dette kompakte legesæt, som indeholder en firhjulscrosser, sød flodscene og 2 LEGO® Friends minidukker.
  79,00 (DKK) inkl moms
  LEGO Star Wars 75280 Klonsoldater fra 501. legion

  LEGO Star Wars 75280 Klonsoldater fra 501. legion

  Bygbare modeller af AT-RT-ganger og BARC-speeder samt LEGO® minifigurer af klonsoldater fra 501. legion og kampdroider til spændende Star Wars™ action.
  199,00 (DKK) inkl moms
  LEGO City 60279 Brandslukningsbil

  LEGO City 60279 Brandslukningsbil

  Fantastisk brandbil til børn
  75,00 (DKK) inkl moms