Sök

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Svenska
All Categories
  Menu Close

  LEGO Creator 31117 Rumfærge-eventyr

  Tillverkare: LEGO
  Hyld et barns kærlighed til rummet med LEGO® Creator 3-i-1-sættet Rumfærge-eventyr, som kan ombygges til en legetøjsraket eller månelander.
  EAN: 5702016914153
  Lagerstatus: 3 i lager
  Förut: 449,00 (DKK) inkl moms
  345,00 (DKK) inkl moms
  Ditt pris: 327,75 (DKK) inkl moms
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Udforsk galaksens yderste områder med denne fantastiske rumfærge. Tag kontrollen i cockpittet, og sus ud i rummet med den seje astronaut-minifigur. Når du lander, kan du ombygge rumfærgen til en imponerende raket og tage på flere interstellare eventyr, eller til en månelander, der kan bevæge sig hen over månens overflade! Leg blandt stjernerne med dette spektakulære 3-i-1-sæt!

  Børn vil elske at udspille spændende action i rummet med LEGO® Creator 3-i-1-byggelegetøjet Rumfærge-eventyr (31117). Rumfærgen har et cockpit med et kontrolpanel og lastdøre, der kan åbnes og skjuler en udtrækkelig arm med en satellit, samt hjul, som kan trækkes op – alt sammen som inspiration til utrolig rolleleg.LEGO legetøj, der vil fortrylle unge byggerePassionerede rumfans kan nyde 3 forskellige bygge- og legeoplevelser med dette LEGO Creator 3-i-1-legetøjssæt. De kan bygge en rumfærge og derefter ombygge den til en raket eller en månelander. Sættet med rumtema indeholder også en cool astronaut-minifigur, som passer i alle 3 rumfartøjer.Længerevarende sjov med LEGO 3-i-1-sætLEGO Creator 3-i-1-legesæt rummer en verden af muligheder med 3 forskellige modeller at skabe i hver æske! Børn vil være opslugte, mens de bygger, ombygger og bygger igen! Creator 3-i-1-sæt kickstarter fantasifuld leg med et imponerende udvalg af modeller, bl.a. hurtige biler, seje dyr og sjove bygninger.

  • LEGO® Creator 3-i-1-legetøjssættet Rumfærge-eventyr (31117) inspirerer til utrolig og actionfyldt rolleleg med 3 modeller i 1 – en rumfærge, legetøjsraket og månelander.
  • Indeholder en astronaut-minifigur, der er ny i 2021, med hjelm og et multiværktøj. Rumforskeren passer i alle 3 rumfartøjer og giver børns leg en ekstra dimension.
  • Kreative børn kan få sjov blandt stjernerne, når de vælger at flyve en rumfærge, opsende en legetøjsraket eller udforske fjerne planeter i en månelander med 4 ben.
  • Dette legetøjssæt med rumtema er den perfekte gave til børn fra 8 år, som vil være begejstrede for at lege blandt stjernerne med fantastisk LEGO® legetøj.
  • Rumfærgen er over 12 cm høj, 28 cm lang og 19 cm bred – den perfekte størrelse til at lege med derhjemme eller tage med hjem til en ven.
  • Rumfærgen har en udtrækkelig arm med en satellit samt hjul, som kan trækkes op, mens raketten har seje motordetaljer, og månelanderen har et aftageligt opstigningsmodul.
  • Hold udkig efter andre geniale LEGO® Creator 3-i-1-sæt, der er nye i 2021, f.eks. Pariserhjul (31119) og Middelalderborg (31120).
  • LEGO® Creator 3-i-1-sæt giver børn mulighed for at nyde utallige timers fordybende sjov, når de skaber actionfyldte historier omkring de 3 forskellige modeller i hver æske.
  • I mere end 6 årtier er LEGO® byggeklodser blevet fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
  • LEGO® byggeklodser lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser486
  Antal minifigurer1
  Alder8+