Search

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

English
All Categories
  Menu Close

  LEGO Star Wars 75304 Darth Vaders hjelm

  Manufacturer: LEGO
  Genskab hver eneste ikoniske detalje i Darth Vaders hjelm med denne bygge- og udstillingsmodel – en del af en LEGO® Star Wars™ serie af samlerobjekter til voksne.
  EAN: 5702016914498
  Availability: 3 in stock
  Old price: 649.00 (DKK) incl tax
  479.00 (DKK) incl tax
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Gengiv et Star Wars™ ikons uhyggelige look med dette samlerobjekt – en bygge- og udstillingsmodel af Darth Vaders hjelm. Tag tid ud af kalenderen, og fordyb dig i en kompleks og kreativ udfordring, der genskaber alle de autentiske detaljer i LEGO® stil. Udstil derefter modellen på standen med navneskiltet, og se den blive midtpunktet for samtaler på kontoret eller derhjemme.

  Hyld den mørke Sith-fyrste med dette LEGO® Star Wars™ samlerobjekt – Darth Vaders hjelm (75304). Fordyb dig i den komplekse byggeproces, og genoplev klassiske scener fra Star Wars sagaen, mens du genskaber hjelmens ikoniske form og uhyggelige detaljer i LEGO stil.Designet til udstillingDarth Vaders hjelm har en kompakt størrelse og en stand med navneskilt, som fuldender en iøjnefaldende udstillingsgenstand, der vil pryde dit hjem eller kontor. Se også den anden LEGO Star Wars bygge- og udstillingshjelm, der er ny i maj 2021: Spejdersoldathjelm (75305).Særlig gaveidéDette sæt af højeste kvalitet er en del af en samling af LEGO Star Wars byggesæt til voksne og er en fantastisk gave som samlerobjekt til dig selv, enhver Star Wars fan, erfarne LEGO byggere eller alle, der nyder en sjov og kreativ udfordring.

  • Tag en pause fra hverdagens stress og jag, og nyd noget kvalitetstid med at genskabe hver eneste frygtindgydende detalje i Darth Vaders hjelm med dette samlerobjekt af et LEGO® Star Wars™ byggesæt (75304).
  • Det ikoniske design af Darth Vaders hjelm er gengivet i LEGO® klodser for at vække minder om klassiske scener fra Star Wars™ sagaen, og standen med navneskilt fuldender en imponerende udstillingsgenstand.
  • Dette sæt indgår i en samlerserie af LEGO® Star Wars™ bygge- og udstillingsmodeller af hjelme – hold også udkig efter den flotte Spejdersoldathjelm (75305), der er ny i maj 2021.
  • Dette sæt med 834 elementer rummer en kompleks og berigende byggeudfordring og vil være en suveræn gave til fødselsdag, andre anledninger eller som overraskelsesgave til enhver Star Wars™ fan, erfaren LEGO® bygger eller hobbyentusiast.
  • Denne model af Darth Vaders hjelm, der kan bygges, er over 20 cm høj, 15 cm bred og 14 cm dyb. Den fylder ikke meget, men vil gøre et stort indtryk.
  • Er dette sæt en gave til en kæmpe Star Wars™ fan, der ikke er vant til at bygge med LEGO® klodser? Ikke noget problem – det indeholder nem vejledning, så enhver kan gå i gang med denne komplekse byggeoplevelse med en Jedi-ridders selvtillid.
  • Dette LEGO® Star Wars™ sæt til voksne er en del af en samling sjove byggesæt af højeste kvalitet, designet til dig som kvalitetsbevidst hobbyentusiast, der nyder kreative og praktiske projekter.
  • Siden 1958 har LEGO® komponenter levet op til strenge branchestandarder for at sikre, at de altid er af ensartet kvalitet, nemme at sætte sammen og bliver til robuste modeller.
  • LEGO® klodser og elementer testes til det yderste for at sikre, at de lever op til nogle af de strengeste sikkerhedsstandarder på planeten Jorden – og i fjerne, fjerne galakser!

  Antal klodser834
  Antal minifigurer
  0
  Alder18+