Search

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

English
All Categories
  Menu Close

  LEGO Star Wars 75301 Luke Skywalkers X-wing-jager

  Manufacturer: LEGO
  Luke Skywalkers klassiske X-wing-jager til actionfyldt leg
  EAN: 5702016913965
  Availability: Out of stock
  DKK 369.00 incl tax
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Gør dig klar til et spændende angreb i Dødsstjernens rende i Luke Skywalkers ikoniske X-wing-jager! Sørg for, at den trofaste droide R2-D2 er ombord, og hop derefter ind i cockpittet. Fyr op for motorerne, og flyv ud i rummet. Sæt vingerne i angrebstilstand, og affyr de fjederbetjente skydere mod kejserlige rumskibe. Når slaget er vundet, kan du flyve tilbage til oprørsbasen for at fejre sejren!

  Børn kan blive heltene i deres egne episke historier med denne seje LEGO® klodsversion af Luke Skywalkers X-wing-jager (75301) fra den klassiske Star Wars™ trilogi. Den er spækket med autentiske detaljer, der vil begejstre fans, bl.a. et LEGO minifigurcockpit, der kan åbnes og har plads bagved til R2-D2, vinger, der kan sættes i angrebsposition med et tryk på en knap, optrækkeligt landingsstel og 2 fjederbetjente skydere. Leg og fremvis Dette fantastiske byggelegetøj til børn indeholder LEGO minifigurer af Luke Skywalker, prinsesse Leia og general Dodonna, alle med våben, bl.a. Lukes lyssværd, samt en LEGO droidefigur af R2-D2. Det bedste byggelegetøj til børn LEGO Koncernen har siden 1999 genskabt ikoniske rumskibe, fartøjer, steder og figurer fra Star Wars universet. LEGO Star Wars er det mest succesfulde tema med sjove gaveidéer til kreative børn og voksne.

  • Genskab scener fra den klassiske Star Wars™ trilogi med dette fantastiske byggelegetøj til børn, der er en klodsbygget version af Luke Skywalkers ikoniske X-wing-jager (75300).
  • Indeholder LEGO® minifigurer af Luke Skywalker, prinsesse Leia og general Dodonna, hver med våben, bl.a. Lukes lyssværd, samt en LEGO droidefigur af R2-D2 til eventyrfyldt rolleleg.
  • X-wing-jageren har et LEGO® minifigurcockpit, der kan åbnes, plads til R2-D2, vinger, som kan skiftes til angrebstilstand ved et tryk på en knap, optrækkeligt landingsstel og 2 fjederbetjente skydere.
  • Dette byggelegetøj er sjovt at bygge på egen hånd eller som gruppeaktivitet, og det vil være en super gave til fødselsdag eller en anden anledning eller som overraskelsesgave til kreative børn og alle Star Wars™ fans fra 9 år.
  • Denne byg selv-stjernejagermodel er over 8 cm høj, 31 cm lang og 28 cm bred og ser fantastisk ud, når den stilles frem på et barns værelse mellem kamp og leg.
  • Er du på udkig efter noget til en Star Wars™ fan, der er en LEGO® nybegynder? Ikke noget problem. Dette sæt indeholder trinvis, illustreret vejledning, så enhver kan bygge med en Jedi-ridders selvtillid.
  • LEGO® Star Wars™ sæt er uovertrufne til børn (og voksne fans), der kan genskabe scener fra sagaen, finde på deres egne originale historier eller bare stolt fremvise byg selv-modellerne.
  • Siden 1958 har LEGO® komponenter levet op til de strengeste branchestandarder, hvilket betyder, at de altid er kompatible og nemme at sætte sammen – det er ikke nødvendigt at bruge Kraften!
  • LEGO® komponenter testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at de lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser474
  Antal minifigurer
  4
  Alder9+