Search

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

English
All Categories
  Menu Close

  LEGO Speed Champions 76903 Chevrolet Corvette C8.R-racerbil og 1968 Chevrolet Corvette

  Manufacturer: LEGO
  Gør klar til actionfyldte racerløb med 2 legendariske Chevroletter
  EAN: 5702016912494
  Availability: 4 in stock
  Old price: 349.00 (DKK) incl tax
  275.00 (DKK) incl tax
  Your price: 261.25 (DKK) incl tax
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Udspil fantastiske racerløb mellem LEGO® Speed Champions Chevrolet Corvette C8.R-racerbilen og Chevrolet Corvette fra 1968. Disse ikoniske, højtydende racerbilsmodeller kan du nu bygge, udforske og føje til din samling. Og med 2 minifigurer af Chevrolet-kørere i det rigtige gear og klar til afgang kan du se frem til legendarisk action med speederen i bund. Hold godt fast!

  LEGO® Speed Champions sættet Chevrolet Corvette C8.R-racerbil og 1968 Chevrolet Corvette (76903) vil være en perfekt gave til fans af højtydende biler. Børn og bilentusiaster kan udforske 2 banebrydende Corvetter fra forskellige tidsaldre og føje dem til samlingen. Disse episke biler er fyldt med realistiske detaljer, sjove at bygge, fremragende at udstille og fantastiske at køre racerløb med!Præcis som i virkelighedenKøretøjerne i dette Speed Champions-legesæt har et bredt chassis, som giver plads til et cockpit med 2 sæder og endnu flere autentiske detaljer. Og med 2 minifigurer af Chevrolet-kørere, der er gearet op og klar til afgang, er scenen sat til legendarisk action på racerbanen.De bedste sæt med racerbiler!LEGO Speed Champions sæt indeholder autentiske kopier af verdens mest innovative og bedst kendte biler. Disse samlermodeller er perfekte at udstille og er også gode til spændende racerløb mod andre køretøjer fra Speed Champions-sortimentet.

  • LEGO® Speed Champions legesættet Chevrolet Corvette C8.R-racerbil og 1968 Chevrolet Corvette (76903) er perfekt til børn og alle, der elsker højtydende biler og drama på racerbanen.
  • Hvad er der i æsken? Alt hvad du behøver for at bygge en cool model af Chevrolet Corvette C8.R-racerbilen fra 2020 og af Chevrolet Corvette fra 1968, samt 2 kørerminifigurer med racerdragter, hjelme og en skruenøgle.
  • Børn og bilentusiaster kan udforske opbygningen af 2 af virkelighedens Corvetter, mens de bygger, og bagefter kan de udstille dem eller udspille episke Speed Champions-racerløb.
  • Dette LEGO® Speed Champions legesæt med 512 elementer vil være en fremragende gave til fødselsdag, jul eller andre anledninger til drenge og piger fra 7 år og til fans af højtydende biler.
  • Begge legetøjsracerbiler har den ideelle størrelse at lege med derhjemme eller på farten. Corvette C8.R-modellen er over 4 cm høj, 16 cm lang og 7 cm bred.
  • Dette legesæt bruger ingen batterier – det drives udelukkende af børns fantasi, så der er ikke brug for et pitstop!
  • Indeholder enkel og trinvis byggevejledning til begge modeller, så børn og voksne kan cruise gennem den fantastiske byggeoplevelse i deres eget tempo.
  • LEGO® Speed Champions sæt giver børn og bilfans mulighed for at udforske nogle af verdens mest spændende biler med autentiske kopimodeller, der er fremragende til at lege racerløb og velegnede til at udstille.
  • LEGO® klodser har levet op til strenge branchestandarder siden 1958, hvilket sikrer, at de altid er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at skille ad hver gang.
  • Byggelegetøj fra LEGO® Speed Champions testes omhyggeligt for at sikre, at alle legesæt lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser512
  Antal minifigurer
  2
  Alder8+