Search

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

English
All Categories
  Menu Close

  LEGO Marvel Super Heroes 76173 Spider-Man og Ghost Rider mod Carnage

  Manufacturer: LEGO
  Flammende superhelte-action med Spider-Man, Carnage og Ghost Rider
  EAN: 5702016912784
  Availability: 8 in stock
  DKK 169.00 incl tax
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Ghost Rider drøner gennem byen i sin flammedækkede bil. Turboladeren er en ladt 3-knops skyder. Hævneren med det flammende kranium er på udkig efter skurke, der skal smage retfærdigheden – og heldet er med ham. Superskurken Carnage er på fri fod. Spider-Man kæmper mod skurken. Når de 3 mødes, bliver den vilde action lige så hed som Ghost Riders hoved!

  Lad børn styre et unikt superhelteslagsmål med hele 3 ikoniske Marvel-figurer i LEGO® Marvel Spider-Man-sættet Spider-Man og Ghost Rider mod Carnage (76173).Fantastiske, flammende Marvel-megastjerner!Unge superhelte kan glæde sig til rødglødende action og nonstop eventyr, når den netsvingende teenager Spider-Man og superskurken Carnage støder sammen med det omvandrende inferno Ghost Rider og hans flammedækkede bil med 3-knopskydende turbolader. Dette sjove legesæt vil give børn endeløs spændi ng og underholdning, mens de bygger, udspiller og fremviser scener med den hæsblæsende trio. For at give ekstra kreativt sjov indeholder den gratis app LEGO Byggevejledninger digitale vejledninger i Instructions PLUS, som giver børn mulighed for at zoome, dreje og visualisere deres legesæt, mens de bygger.

  • LEGO® Marvel Spider-Man: Spider-Man og Ghost Rider mod Carnage (76173) er et legesæt af højeste kvalitet, fyldt med fantasifulde legemuligheder og 3 ikoniske figurer fra Marvel-universet.
  • Indeholder minifigurer af Spider-Man, Carnage og Ghost Rider. Ghost Riders robuste, stilfulde bil har et aftageligt tag, aftagelige flammer og en 3-knopskyder forklædt som turbolader, der rager op fra kølerhjelmen.
  • Trioen af klassiske Marvel-figurer samt den fantastiske Ghost Rider-bil giver børn uendelige muligheder for at bygge, lege og vise frem, mens de udspiller endeløse, fantasifulde superhelte-eventyr.
  • Fra 7 år. Dette iøjnefaldende sæt er en perfekt gaveidé til en ung superhelts fødselsdag, andre anledninger eller som en særlig belønning.
  • Ghost Riders bil er over 5 cm høj, 19 cm lang og 7 cm bred og vil se fantastisk ud, når den står fremme på et barns værelse.
  • Ved hjælp af de ekstra medfølgende elementer kan børn tage flammerne af Ghost Riders bil og omdanne den til en elegant, sort muskelbil.
  • Få endnu mere byggesjov med den gratis app LEGO® Byggevejledninger, der indeholder digitale Instructions PLUS-vejledninger, som giver børn mulighed for at zoome, dreje og visualisere deres legesæt, imens de bygger.
  • Alle LEGO® Marvel Spider-Man-legesæt er af høj kvalitet og er beregnet til at rumme optimale muligheder for fantasifuld og udviklende leg.
  • LEGO® komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og perfekte at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO® komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser212
  Antal minifigurer
  3
  Alder7+