Search

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

English
All Categories
  Menu Close

  LEGO Marvel Super Heroes 76172 Spider-Man og Sandmans opgør

  Manufacturer: LEGO
  Forkæl unge superhelte med dette Spider-Man-sæt til børn fra 4 år, og del actionfyldt, fantasifuld rolleleg, der aldrig slutter!
  EAN: 5702016912777
  Availability: 4 in stock
  DKK 89.00 incl tax
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Når superskurken Sandman hvirvler en sandtornado op, er det tid til at slå sig sammen med Spider-Man og den unge superhelt i dit liv. Spider-Man drøner til stedet i sin buggy, men Sandman slår igen med sin sandslyngende katapult. Kan Spider-Mans hurtige køretøj og netskydende evner redde dagen? Med endeløse historier at udspille rummer dette superheltesæt supersjov og udviklende leg.

  LEGO® Marvel Spider-Man: Spider-Man og Sandmans opgør (76172) er et supersjovt legesæt i super kvalitet til spirende superhelte. Sættet er designet specielt til børn fra 4 år og inspirerer til fælles leg og styrker børns udvikling. Den bedste start for voksende sind Overrask en ung superhelt med dette LEGO 4+-sæt som en introduktion til fantasifuld og ubegrænset sjov. Det særlige startklods-chassis hjælper børn med at komme i gang og opdage glæden ved at bygge noget "helt selv". Den medfølgende enkle bygge- og legevejledning hjælper dem (og deres voksne hjælpere) med at udvikle kreative byggefærdigheder. For at få mere byggesjov indeholder den gratis app LEGO Byggevejledninger digitale Instructions PLUS, som giver børn mulighed for at zoome, dreje og se deres legesæt, mens de bygger. Sjov for hele familien Et LEGO 4+-legesæt er super for både småbørn og forældre. Mens voksne videregiver deres byggefærdigheder, kan de dele dyrebare udviklingsmæssige milepæle med deres spirende bygger.

  • LEGO® Marvel Spider-Man: Spider-Man og Sandmans opgør (76172) er en belønning til små superhelte, beregnet til at udvikle fantasien, fingerfærdigheden og styrke selvtilliden hos børn fra 4 år.
  • Indeholder minifigurer af Spider-Man og Sandman, en robust spider-buggy, en sandkatapult, som børn kan affyre, og sjovt tilbehør fra superheltefilmene.
  • Børn (og deres venner) kan hjælpe Spider-Man med at stoppe superskurken Sandman i at hvirvle en sandtornado op, og derefter kan de genskabe filmscener og finde på deres egne endeløse superhelte-eventyr.
  • Dette LEGO® 4+-sæt er specialdesignet med en startklods og enkle byggetrin, så børn fra 4 år kan lære at bygge og udvikle kreativ selvtillid undervejs.
  • Dette byggelegetøj med superheltetema til sjov familiehygge er over 4 cm højt, 9 cm bredt og 6 cm dybt, og elementerne har en perfekt størrelse, som små hænder nemt kan samle op og sætte sammen.
  • Der medfølger en nem byggevejledning, og elementerne er opdelt i separate poser med legeklart element og figur i hver, så børn kan nyde deres byg selv-legetøj ét trin ad gangen.
  • Få endnu mere byggesjov med den gratis app LEGO® Byggevejledninger, der indeholder digitale Instructions PLUS-vejledninger, som giver børn mulighed for at zoome, dreje og visualisere deres legesæt, imens de bygger.
  • LEGO® 4+-sæt introducerer børn til et univers af populære film, tv-figurer og hverdagshelte, som de vil elske at dele med forældre og andre legevenner.
  • LEGO® komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at alle 4+-sæt er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – og sådan har det været siden 1958.
  • LEGO® klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste standarder for børns sikkerhed.

  Antal klodser45
  Antal minifigurer
  2
  Alder4+