Search

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

English
All Categories
  Menu Close

  LEGO Friends 41681 Skov-autocamper og sejlbåd

  Manufacturer: LEGO
  Autocamper og sejlbåd, der slipper fantasien løs
  EAN: 5702016916157
  Availability: 2 in stock
  Old price: 419.00 (DKK) incl tax
  328.00 (DKK) incl tax
  Your price: 311.60 (DKK) incl tax
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Spænd selen, og gør dig klar til at køre på eventyr! Stephanie, Emma og Ethan udforsker den smukke og vilde skov omkring Heartlake. Kør den flotte autocamper med båden på slæb ud til en sø, så Stephanie kan hægte båden af og tage en sejltur. Slap af ved søens bred, og sig hej til vaskebjørnen. Når natten falder på, er det tid til at at tage soveposerne ud af bilen og falde i søvn under stjernerne.

  Lad små byggere udleve deres kærlighed til naturen med LEGO® Friends sættet Skov-autocamper og sejlbåd (41681). Sættet er fyldt med funktioner, så børn kan lade kreativiteten flyde frit, mens de fordyber sig i timevis af kreativ naturleg.Så mange måder at lege påDen farverige autocamper rummer masser af detaljer, som børn kan udforske, og tagboksen er fuld af tilbehør, der kan pakkes ud. Den forreste del af taget kan løftes af, så der er nem adgang til førerhuset, og selve taget er hængslet, så børn nemt kan fjerne soveposerne til overnatning udendørs. LEGO bådens ror og bevægelige sejl inspirerer til realistiske sejleventyr, og der er en smuk sø- og bjergscene, hvor børn kan parkere for at udforske området. Der er også en venskabelig vaskebjørnsfigur.Fantastisk selskab til kreative rejserHjælp små byggere med at udforske deres interesser med LEGO Friends legesæt. Sættene indeholder figurer, børn kan relatere til, og dyrevenner, der gerne vil med på deres fantasifulde eventyr.

  • LEGO® Friends Skov-autocamper og sejlbåd (41681) er den perfekte gave til børn, der elsker at være udendørs. Sættet er fyldt med funktioner og detaljer, der inspirerer til kreativ leg, så børn kan udforske deres passion for naturen.
  • Denne fødselsdagsgave til børn indeholder LEGO® Friends minidukker af Stephanie, Emma og Ethan og en vaskebjørnsfigur samt en detaljeret autocamper, sejlbåd, mini-picnicsæt til søbredden, anløbsbro og bjerglandskab.
  • Børn kan udspille eventyr på vejen i autocamperen. Taget kan åbnes, så de nemt kan få adgang til det indre. De kan hægte båden af til en sejltur eller slappe af og nyde naturens omgivelser.
  • Glæd en naturforsker fra 7 år med dette LEGO® Friends legesæt. Det er den perfekte fødselsdags- eller julegave til børn, der elsker natur og dyreliv, og som har lidt byggeerfaring.
  • Autocamperen er over 8 cm høj, 16 cm lang og 7 cm bred. Båden er over 11 cm høj, 11 cm lang og 4 cm bred.
  • Dette sæt indeholder masser af seje funktioner, der sikrer maksimal legeværdi. Bilens tag er hængslet, så der er nem adgang til køkkenet, og båden kan hægtes af traileren og har bevægeligt sejl og ror.
  • Denne gave til børn omfatter masser af tilbehør, der kan sætte gang i fantasifulde historier, bl.a. et skateboard, hjelm, telefon, flise med brætspil, kuffert, redningsveste, picnicbord, GPS og et kamera.
  • Sammen med LEGO® Friends Skov-vandfald (41677), Skovhus (41679) og Skov-ridecenter (41683) er dette legesæt perfekt til børn, der elsker eventyrfyldt legetøj.
  • LEGO® legesæt er populære og lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • Alle LEGO® legesæt testes til det yderste for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser487
  Antal minifigurer
  3
  Alder7+