Web Analytics
Search

Webklodser.dk V/ Tovi IVS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Phone:+45 21977300 (mon-fri 15.00-19.00, Sat 10.00-14.00)

Show prices tax inclusive
Euro
EN

Institutionssalg

Kære Institution


Hos Webklodser.dk kan institutioner som SFOér, børnehaver, fritidshjem og skoler købe lærende og kreativt legetøj. Alle vores produkter på webklodser.dk er CE-mærket og lever op til EU's sikkerhedskrav angående legetøj.

Webklodser.dk fokuserer på at vores produkter er slidstærke, brugbare og udfordrer børnenes kreativitet og læring.

Vi ved at institutionernes budgetter udfordres, derfor tilbyder vi byggeklodser fra Sluban, som er op til 60% billigere end de kendte mærkevarer uden at kvalitet eller den kreative leg går tabt. Sluban kan bruges med alle kendte mærker på markedet. Så med Sluban får i samme legeværdi til færre penge.

Vi håber I som institution finder vores webshop og produkterne interessante. I kan naturligvis handle via EAN-nummer eller kreditkort hvis det ønskes.
Ønsker i en vareprøve eller demonstration af produkterne så kan i kontakte os på mail info@webklodser.dk
Husk, får børnene ridset institutionens Spil til Playstation 2/3, Wii, XBOX så kan vi polere disse så de bliver som nye igen. Dette giver jer en kæmpebesparelse i forhold til at forlænge jeres spils levetid med mange år.
De bedste hilsner
Vivi og Tommy
Webklodser.dk