Search

Webklodser.dk V/ Tovi IVS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Show prices tax exclusive
SEK
English
All Categories
  Menu Close

  COBI WW2 2528 Sturmpanzer II

  Manufacturer: COBI
  COBI WW2 2528 Sturmpanzer II
  EAN: 5902251025281
  Availability: 5 in stock
  303,82 kr excl tax
  i h

  Den tyske 15 cm selvkørende kanon SIG 33B Selbstfahrlafette blev ofte kaldt Sturmpanzer II Bison. Under den franske kampagne viste det sig, at selvkørende kanoner på PzKpfw I-chassiset var meget effektive. De var imidlertid for høje og overbelastede chassiset.

  Reaktionen på de fundne mangler var at bygge en ny selvkørende kanon bygget på det modificerede chassis i PzKpfw II-tanken. Det oprindelige skrog blev forlænget med 60 cm, udvidet med 32 cm, motoren blev installeret på tværs, et vejhjul blev tilføjet, og en tung 15 cm SIG 33 infanteri kanon kaliber 150 mm blev monteret. På trods af adskillige ændringer levede SPG ikke op til forventningerne. Det var stadig for småt for besætningen, og motoren blev overophedet. Ændringer af chassiset betød, at det var umuligt at bygge nye selvkørende kanoner på dette grundlag og trukket tilbage fra de vigtigste krigsoperationer i PzKpfw II-tanke. Som en del af forsøgsserien blev der kun produceret 12 stk.

  Disse kanoner blev derefter inkorporeret i to uafhængige motoriserede infanteriselskaber 707 og 708 inkluderet i Afrika Korps. I Afrika deltog de i fjendtligheder fra februar til december 1942. Briterne erobrede sandsynligvis seks eksemplarer, hvoraf nogle blev brugt af Egypten under den israelsk-arabiske krig.

  Byggeklods modellen er gengivet med størst opmærksomhed på detaljer. Køretøjet er blevet dækket med højkvalitets tryk, der ikke slides, selv under intens leg. Klistermærker er helt undgået i dette sæt. Tryk afspejler lakeringen af en selvkørende kanon, der blev brugt under krigen i Nordafrika. Modellen har bevægelige hjul og larvefødder. kanon løbet kan også flyttes. Kasser og opbevaringsrum kan åbnes og vedhæftet tilbehør i form af en spade og trækstang gør det sjove mere attraktivt.

  Sættet leveres med en figur af en tysk soldat i en tropisk uniform. Soldaten er udstyret med en hætte, aftagelige gummibriller, MP 40 submachine pistol og en kuffert.

  Blokmodellen af ​​den selvkørende Sturmpanzer II vil helt sikkert tilfredsstille unge fans af militær teknologi såvel som erfarne historieelskere og samlere.

  Sættet leveres med et kort med køretøjsstatistik. Det kan bruges under COBIs strategiske kampspilsession.

  • 465 byggeklodser af høj kvalitet,
  • fremstillet i EU af et selskab med over 20 års tradition,
  • opfylder sikkerhedsstandarder for børns produkter,
  • fuldt kompatibel med andre mærker af byggeklodser,
  • blokke med tryk deformeres ikke og falmer ikke under leg eller under påvirkning af temperatur,
  • 100% tryk på klodser, ingen klistermærker,
  • klar og intuitiv instruktion baseret på tegninger og ikoner,
  • 1 figur

  Modelmål (L x B x H): 19,5 cm (7,7 ") x 9 cm (3,5") x 10 cm (3,9 ")

  Kassedimensioner (L x B x H): 40 x 6 x 30,5 cm

  WARNING - Not for children below 3 years

  Not suitable for children under 3 years. Contains small parts