Suchen

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Deutsch
Alle Kategorien
  Menu Close

  LEGO Star Wars 75295 Tusindårsfalken Microfighter

  Hersteller: LEGO
  Tusindårsfalken i sjov byggeudgave til mindre børn
  EAN: 5702016912654
  Verfügbarkeit: 4 auf Lager
  DKK 89,00 inkl. Steuer
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Kalder alle oprørshelte! Byg den fantastiske Tusindårsfalken Microfighter, og tag med Han Solo på dristige missioner. Hop ind i cockpittet, og flyv ud i rummet. Affyr knopskyderne mod de kejserlige rumskibe, og forsvar dig mod fjender med Hans blasterpistol. Aktivér derefter hyperdrevet for at nå tophastigheden og flygte i sikkerhed!

  Giv et barn en uventet gave med denne LEGO® Star Wars™ Tusindårsfalken Microfighter (75295). Dette fantastiske klodsbyggede legetøj er baseret på det ikoniske fartøjs design i den klassiske Star Wars trilogi og har to knopskydere og et LEGO minifigursæde. Sættet indeholder også en LEGO minifigur af Han Solo med sin blasterpistol, så børn kan spille rollen som oprørshelt i deres egne legeventyr. Let at bygge Der medfølger trinvis vejledning, så selv LEGO nybegyndere kan bygge selvstændigt. Denne byg selv-model er også perfekt at kombinere med sættet AT-AT mod tauntaun Microfighters (75298) for at få ekstra kampaction. LEGO Star Wars universet Siden 1999 har LEGO Koncernen genskabt ikoniske rumskibe, fartøjer, steder og figurer fra Star Wars universet. LEGO Star Wars er blevet det mest succesfulde tema med en bred vifte af byggelegetøj, der vil være de bedste gaver til børn og fans i alle aldre.

  • Små børn kan udspille rollelege som oprørshelt fra Star Wars™ i deres egne historier med denne hurtigbyggede LEGO® Microfighters version af Tusindårsfalken fra den klassiske Star Wars trilogi.
  • Tusindårsfalken Microfighter (75295) har et sæde til LEGO® minifiguren af Han Solo og 2 knopskydere til sjov, kreativ leg. Han Solo har også en blasterpistol.
  • Dette bygbare legesæt er perfekt at kombinere med sættet AT-AT mod tauntaun Microfighters (75298) for at give endnu flere legemuligheder.
  • Dette robuste byggelegetøj med 101 elementer er nemt at bygge – og ombygge efter kampene – og det vil være den bedste gave til fødselsdag, andre anledninger eller som en sjov overraskelsesgave til kreative børn fra 6 år.
  • Microfighteren er over 4 cm høj, 8 cm lang og 7 cm bred – en god, kompakt størrelse, der kan lægge i et barns taske til leg på farten.
  • Overvejer du at købe dette sæt til en Star Wars™ fan, der ikke er vant til LEGO® byggeri? Ikke noget problem. Det indeholder illustreret, trinvis vejledning, så enhver kan bygge med selvtillid.
  • LEGO® Star Wars™ byggesæt er fantastisk til børn (og voksne fans), der kan genskabe scener fra Star Wars sagaen, finde på deres egne eventyr og/eller fremvise byg selv-samlerlegetøjet.
  • Siden 1958 har LEGO® komponenter levet op til de højeste branchestandarder for at sikre, at de altid er nemme at sætte sammen – det er ikke nødvendigt at bruge Kraften.
  • LEGO® komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser101
  Antal minifigurer
  1
  Alder6+