Suchen

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Deutsch
Alle Kategorien
  Menu Close

  LEGO Star Wars 75280 Klonsoldater fra 501. legion

  Hersteller: LEGO
  Bygbare modeller af AT-RT-ganger og BARC-speeder samt LEGO® minifigurer af klonsoldater fra 501. legion og kampdroider til spændende Star Wars™ action.
  EAN: 5702016617245
  Verfügbarkeit: 8 auf Lager
  DKK 249,00 inkl. Steuer
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Udspil en episk kamp mellem elite-klonsoldaterne fra 501. legion og separatisthærens kampdroider. Hold udkig efter droiderne fra AT-RT-cockpittet med elektrokikkerten. Angrib med BARC-speederen, og affyr knopskyderne. Kæmp imod med kampdroidernes blastere. Hvem vinder i dette spændende LEGO® Star Wars™ eventyr? Det er op til dig.

  Udspil episke kampe mellem klonsoldaterne fra 501. legion og separatisthærens kampdroider med dette actionfyldte LEGO® Star Wars™ byggesæt til børn (75280). Begge de justerbare byg selv-modeller af AT-RT-ganger og BARC-speeder har designs, der er nye i august 2020, og autentiske blå og hvide farvetemaer for 501. legion samt knopskydere til kampleg. Actionfyldt rolleleg Børn kan genopfinde mindeværdige scener fra Star Wars: The Clone Wars med 4 minifigurer: 3 klonsoldater fra 501. legion og en jetpacksoldat fra 501. legion samt 2 LEGO actionfigurer af kampdroider. De har alle våben, og AT-RT'en har fastgørelsespunkter til en blaster og elektrokikkertelement for at inspirere til kreativ leg. LEGO Star Wars universet Siden 1999 har LEGO Koncernen genskabt ikoniske rumskibe, fartøjer, steder og figurer fra Star Wars universet. LEGO Star Wars er nu det mest succesfulde tema med byg selv-legesæt og bygbart fremvisningslegetøj, der er sjove gaveidéer til fans i alle aldre.

  • Børn kan lave rollelege som klonsoldater fra 501. legion og genopleve spændende action fra Star Wars: The Clone Wars med dette LEGO Star Wars™ actionsæt (75280), der omfatter en AT-RT-ganger og BARC-speeder.
  • Dette LEGO® Star Wars™ byggesæt indeholder 4 LEGO minifigurer: 3 klonsoldater fra 501. legion, der er nye i 2020, og en jetpacksoldat fra 501. legion med jetpackelement samt 2 kampdroider og våben til kampe.
  • AT-RT-gangeren har et farvetema, der er nyt i august 2020, justerbare ben, en knopskyder, fastgørelsespunkter til en blaster og elektrokikkertelement, og BARC-speederen har 2 knopskydere for at inspirere til kreativ leg.
  • Dette byg selv-legesæt med 285 elementer er en ideel fødselsdags- eller julegave til drenge og piger fra 7 år. De 2 fartøjer kan også bruges i videospillet LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga.
  • Den kompakte og robuste LEGO® Star Wars™ AT-RT-ganger er over 17 cm høj, 9 cm lang og 8 cm bred – en nem størrelse til at putte i et barns rygsæk, og BARC-speederen er klar til leg, uanset hvor turen går hen.
  • Der er ikke brug for batterier med dette fantastiske byggelegetøj til børn – det er bygget udelukkende af LEGO® klodser og drives af børns fantasi, så den actionfyldte leg stopper aldrig.
  • Overvejer du at købe dette Star Wars™ byggesæt til nogen, der endnu ikke kender LEGO® sæt? Ikke noget problem. Der medfølger nem og illustreret vejledning. Bare åbn æsken, så er legen i gang!
  • LEGO® Star Wars™ byggelegetøj er fantastisk til børn (og voksne fans), der kan genskabe scener fra Star Wars sagaen, finde på deres egne galaktiske eventyr og fremvise byg selv-samlermodellerne.
  • Lige siden 1958 har LEGO® klodser overholdt branchens højeste standarder, så de er robuste og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – ingen grund til at bruge Kraften!
  • LEGO® klodser og elementer testes på næsten alle tænkelige måder for at sikre, at alle byggesæt overholder de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder på Jorden – og i fjerne, fjerne galakser!

  Antal klodser285
  Antal minifigurer
  6
  Alder7+