Suchen

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Deutsch
Alle Kategorien
  Menu Close

  LEGO Star Wars 75271 Luke Skywalkers landspeeder

  Hersteller: LEGO
  Luke Skywalkers ikoniske X-34 landspeeder til LEGO® Star Wars™ action!
  EAN: 5702016617177
  Verfügbarkeit: Nicht auf Lager
  DKK 239,00 inkl. Steuer
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Drøn hen over den varme ørken på Tatooine med Luke Skywalker og C-3PO i Lukes superseje landspeeder! Men pas på – faren lurer overalt, så find makrokikkerten frem fra bagagerummet. Hold øje med jawaen, der gemmer sig i en hule, klar til at angribe vores helte. Grib Lukes blasterriffel, kæmp mod ørkenskrotsamleren, og sus væk i sikkerhed!

  Unge Jedi-riddere vil elske at lege, at de suser hen over Tatooines ørken med samlerobjektet LEGO® Star Wars™ Luke Skywalkers X-34 landspeeder (75271), som er ny i januar 2020! Den er mere detaljeret end nogensinde før og har plads til minifigurerne af Luke og C-3PO, bagagerum, der kan åbnes og indeholder en makrokikkert, og en holder til Lukes blasterriffel for at inspirere til kreativ leg. Og børn kan finde på ny action fra Star Wars: Et nyt håb med det bygbare huleskjulested til en bevæbnet jawa-minifigur. En ny dimension! Intuitive Instructions PLUS-vejledninger er tilgængelige i den gratis LEGO Life app til dette populære Star Wars byggelegetøj til børn – selv yngre børn kan nemt zoome ind på, dreje og se modellen, mens de bygger den rigtige version. Fantastisk! En galakse af sjov! Siden 1999 har LEGO Koncernen genskabt ikoniske rumskibe, fartøjer, steder og figurer fra det legendariske Star Wars univers. LEGO Star Wars byggelegetøj er meget populært med gode gaveidéer til fans i alle aldre og med forskellige ønsker.

  • Fuld fart frem! Lad unge Jedi-riddere lege, at de er Luke Skywalker, der styrer denne Star Wars™ X-34 landspeeder (75271), som er ny i januar 2020, med seje detaljer som bagagerum til hans makrokikkert og holder til hans blasterriffel.
  • Dette populære byggelegetøj indeholder 3 minifigurer – den berømte Star Wars™ figur Luke Skywalker (med en stofponcho, der er ny i januar 2020), C-3PO og en bevæbnet jawa i sit bygbare huleskjulested til konfliktlege.
  • Fans kan finde på ny action fra Star Wars: Et nyt håb med dette fremragende detaljerede og bygbare Star Wars™ legetøjsfartøj – og der er masser af LEGO® klodser til at inspirere til endeløst, kreativt byggeri og leg.
  • Dette Star Wars™ byggesæt med 236 elementer er sjovt at bygge på egen hånd eller sammen med andre. Det er en oplagt gaveidé til fødselsdag eller jul til børn fra 7 år, eller som en nostalgisk overraskelse til alle fans af Star Wars: Et nyt håb.
  • Lukes landspeeder er over 5 cm høj, 20 cm lang og 11 cm bred – lille nok til at putte i en taske sammen med hulemodellen og Star Wars™ minifigurerne, klar til leg hvor som helst!
  • Dette LEGO® Star Wars™ byg selv-samlerlegetøj er lavet udelukkende af LEGO byggeklodser og drives af børns kreativitet – uden brug af batterier – så eventyrene aldrig løber tør for energi!
  • Gør det ekstra sjovt for børn at bygge med de intuitive byggevejledninger under Instructions PLUS i LEGO® Life appen. Selv små byggere kan zoome, dreje og visualisere denne Star Wars™ model, når de bygger den rigtige version.
  • LEGO® Star Wars™ byg selv-legesæt åbner op for en omfattende galakse af bygge- og rollelegseventyr, så børn (og voksne fans) kan genskabe scener fra sagaen eller finde på deres egne unikke eventyr.
  • Du behøver ikke at bruge Kraften til at sætte LEGO® klodserne sammen eller skille dem ad! De overholder branchens højeste standarder for at sikre, at de er ensartede og nemme at sætte sammen.
  • LEGO® klodser og elementer bliver kastet, klemt, vredet, opvarmet og analyseret for at sikre, at alle byggesæt overholder de højeste sikkerhedsstandarder her på Jorden (og i fjerne, fjerne galakser!).

  Antal klodser236
  Antal minifigurer
  3
  Alder7+