Suchen

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Deutsch
Alle Kategorien
  Menu Close

  LEGO Speed Champions 76897 '1985' Audi Sport quattro S1

  Hersteller: LEGO
  Bliv ejer af et stykke racerløbshistorie med den ikoniske LEGO® 1985 Audi Sport quattro S1
  EAN: 5702016618334
  Verfügbarkeit: 4 auf Lager
  DKK 149,00 inkl. Steuer
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  For første gang nogensinde kan du nu bygge en miniudgave af den berømte 1985 Audi Sport quattro S1 – racerbilen, der er elsket af en hel hær af fans for sit karakteristiske udseende og sin turbokraft. Hop ind i førersædet i denne klassiske model, og gør dig klar til at drøne afsted til racerløb på vej eller i skov. Har du evnerne til at vinde?

  1985 Audi Sport quattro S1 (76897) var en af de førende biler i Gruppe B-rallyløbene. Racerløbsfans kan nu bygge deres eget billegetøj af denne populære model ud af LEGO® byggeklodser. Vær med til at fejre quattros 35-årsjubilæum ved at blive ejer af en modelbil, der i flot stil gengiver dette rallyikon. En klassisk rallybil født på ny! Denne racerbilmodel af den berømte 1985 Audi Sport quattro S1 gengiver på fremragende vis originalen med sine berømte gule og hvide farver, motor foran, forstærkede kofanger og store hækvinge. Dette modelbilsæt indeholder også en minifigur i en Audi Sport quattro-racerdragt. Hop ind bag rattet i denne Audi-legetøjsbil, og gør et varigt indtryk – ligesom originalen gjorde! Genskab dramaet på racerbanen LEGO Speed Champions byggesæt giver bilfans i alle aldre mulighed for at bygge racerlegetøj af deres yndlingsmodeller og genskabe spændingen fra racerbanen. Fra januar 2020 er disse seje modeller mere realistiske og 25 % større end nogensinde før.

  • Fremragende detaljeret samlermodelbilsæt med en LEGO® kopi af 1985 Audi Sport quattro S1 og 1 minifigur af en kører. Den perfekte LEGO gave til de mange dedikerede fans af denne klassiske bil.
  • En bygbar 1985 Audi Sport quattro S1-legetøjsbil, der er baseret på den originale model, og 1 samlerminifigur i en autentisk Audi-racerdragt. Dette legetøjssæt vil fængsle børn, når de bruger deres fantasi til at udspille racerløb.
  • Fans af 1985 Audi Sport quattro S1 vil være begejstrede for at bygge en miniudgave ud af LEGO® byggeklodser. De kan vælge mellem stolt at vise den frem eller teste dens kræfter ved at lade den køre race mod andre modeller.
  • Dette byggesæt på 250 elementer til drenge og piger fra 8 år er en fremragende gaveidé til såvel passionerede fans af denne berømte bil som dem, der elsker at lege med racerlegetøj.
  • LEGO® Speed Champions biler er nu 25 % større og endnu mere realistiske. 1985 Audi Sport quattro S1-rallybilen er 6 cm høj, 16 cm lang og 7 cm bred, så den er kompakt nok til at tage med på farten.
  • Dette legetøjssæt bruger ikke batterier! Det er klar til leg, så snart det er bygget. Dette billegetøj drives udelukkende af børns fantasi.
  • Du behøver ikke bekymre dig om, hvad du skal gøre med alle elementerne i dette byggesæt til børn. Der medfølger en nem vejledning, så du kan komme hurtigt i gang med alt det sjove.
  • LEGO® Speed Champions byggesæt giver bilentusiaster mulighed for at bygge miniudgaver af deres yndlingsmodeller og genskabe alt dramaet fra racerbanen.
  • LEGO® klodser har overholdt branchens højeste standarder i mere end 60 år, hvilket sikrer, at de altid er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at skille ad hver gang.
  • Disse LEGO® klodser og elementer er blevet grundigt testet og overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

  Antal klodser250
  Antal minifigurer
  1
  Alder7+