Suchen

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Deutsch
Alle Kategorien
  Menu Close

  LEGO Ninjago 71750 Lloyds hydro-robot

  Hersteller: LEGO
  Børn vil elske at udspille undervands-action fra tv-serien NINJAGO®:Seabound med legetøjet Lloyds hydro-robot, der indeholder 2 minifigurer.
  EAN: 5702016912296
  Verfügbarkeit: 6 auf Lager
  Alter Preis: 179,95 (DKK) inkl. Steuer
  137,00 (DKK) inkl. Steuer
  Ihr Preis: 130,15 (DKK) inkl. Steuer
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Gå i kamp på bunden af Det Uendelige Hav i Lloyds hydro-robot. Pas på den farlige, ålelignende Maaray-vagt – han er klar til at kæmpe mod dig for at vinde den dyrebare bølgeamulet! Hop ind i mech-robottens cockpit, sving det store sværd, og grib vagten med den enorme hydrauliske klo! Det er afgørende, at du vinder dette undervandsslag for at beskytte NINJAGO® City!

  Ninjafans kan nyde sjov uden pause, når de genskaber scener fra tv-serien NINJAGO®: Seabound med den superseje Lloyds hydro-robot (71750). Byggesættet indeholder en bevægelig mech-robot med et stort sværd i den ene hånd og en hydraulisk klo i den anden – god inspiration til fantastisk og actionfyldt leg.Kreativt legetøj til fantasifulde eventyrLegesættet med undervandstema har 2 minifigurer: Dykker-Lloyd med maske, ilttank og svømmefødder samt den ondskabsfulde Maaray-vagt. Børn kan udspille deres egne eventyr og se, hvem af de to der vinder bølgeamuletten, som også medfølger i sættet.LEGO® sæt styrker børns udviklingNINJAGO sæt giver børn mulighed for at opleve en utrolig fantasiverden, hvor de kan lære om ninjaværdier såsom mod, selvopofrelse og familie gennem berigende leg. Som hjælp til at udspille deres fantasihistorier findes en fantastisk samling af cool legetøj, som omfatter drager, mech-robotter og fartøjer.

  • LEGO® NINJAGO® Lloyds hydro-robot (71750) er et fantastisk byggesæt med undervandstema, der indeholder en bevægelig mech-robot, som børn kan lege og få timevis af spændende eventyr med.
  • Byggesættet indeholder 2 minifigurer: Dykker-Lloyd med maske, ilttank og svømmefødder samt en Maaray-vagt. De to kan kæmpe om den dyrebare bølgeamulet, som også medfølger i sættet.
  • Mech-robotten har justerbare ben, et cockpit, der kan åbnes og har plads til Lloyd indeni, et stort sværd i den ene hånd og en hydraulisk klo i den anden, så der er lagt op til drabelig undervandskampe.
  • Dette byggesæt indbyder til kamplege og vil være en fantastisk lille overraskelse til ethvert barn fra 7 år, der elsker ninjaer.
  • Den imponerende mech-robot er over 17 cm høj – den perfekte bærbare størrelse, som børn kan lege med derhjemme eller tage med på farten.
  • Hold udkig efter andre sæt baseret på tv-serien NINJAGO®: Seabound, såsom Ninja-undervandsspeeder (71752), Vanddrage (71754), Skæbne-ubåden (71756) og Det Uendelige Havs tempel (71755).
  • LEGO® NINJAGO® omfatter et fantastisk sortiment af sjove byggesæt, der hjælper børn med at lægge skærmene væk og få positive livserfaringer gennem fantasifuld leg.
  • I mere end 6 årtier er LEGO® klodser blevet fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at sikre, at de passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – der er ikke behov for en ninjas evner og styrke!
  • LEGO® klodser lever op til strenge sikkerhedsstandarder, så du ved, at dine børns sikkerhed altid er i højsædet.

  Antal klodser228
  Antal minifigurer
  2
  Alder7+