Suchen

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Deutsch
Alle Kategorien
  Menu Close

  LEGO Ninjago 71734 Kais knivskarpe kværn

  Hersteller: LEGO
  Introducer børn til glæden ved at bygge med dette cool ninja-legesæt, der indeholder en motorcykel, en katapult og 2 minifigurer.
  EAN: 5702016912555
  Verfügbarkeit: 4 auf Lager
  Alter Preis: 99,95 (DKK) inkl. Steuer
  75,00 (DKK) inkl. Steuer
  Ihr Preis: 71,25 (DKK) inkl. Steuer
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Slå dig sammen med Kai og hans kraftfulde motorcykel, og kæmp mod den farlige slangekriger Rattla! Hop op bag styretøjet, og brøl i aktion på den røde, sorte og gyldne motorcykel. Pas på! Rattla affyrer farlige missiler mod dig fra sin katapult! Kan du gribe sværdet og føre ninjaerne til sejr? Det er vigtigt, at du hjælper Kai med at sejre over de onde kræfter, der er på fremmarch!

  Børn kan udvikle deres byggefærdigheder med den imponerende model Kais knivskarpe kværn (71734). Sættet omfatter en motorcykel, en katapult, der kan affyre genstande, og 2 minifigurer, så små byggere vil være opslugt i timevis.Lær at bygge med LEGO® startsætDette LEGO legetøj er specialdesignet til at give børn fra 4 år en fantastisk bygge- og legeoplevelse. Æsken indeholder poser, der hver har en model og en figur at bygge, så børn hurtigt kan få gang i den vilde action. Der er også en startklods, som er en delvist bygget bund, børn kan arbejde videre på.Sjov for hele familienLEGO 4+-sæt er en fantastisk måde for voksne at nyde LEGO byggeri med deres børn på. De enkle billedvejledninger er perfekte til at at guide børn gennem byggeprocessen. Med til sættene hører også Instructions PLUS i appen LEGO Byggevejledninger. Denne interaktive guide indeholder zoom-, spøgelses- og drejeværktøjer, der hjælper børn med at få mest muligt ud af oplevelsen.

  • LEGO® NINJAGO® sættet Kais knivskarpe kværn (71734) hjælper børn med at lære at bygge og derefter genskabe ninjaeventyr med en motorcykel og en katapult, der kan affyre genstande.
  • Legesættet indeholder 2 minifigurer: ninjaen Kai og den onde slangekriger Rattla, samt en startklods, der sætter hurtigt gang i byggeriet og legen.
  • Børn kan bruge den fantastiske ninja-motorcykel til at udspille spændende kampe mod Rattla og hans fungerende katapult.
  • Kender du et barn fra 4 år, der fortjener en særlig overraskelse? Dette er den ideelle belønning med garanti for timevis af sjov. Vil også være en fremragende fødselsdags- eller julegave.
  • Kais knivskarpe kværn er over 4 cm høj, 11 cm lang og 5 cm bred – den perfekte størrelse til at have stående fremme på et barns værelse mellem legekampe.
  • Enkel billedvejledning guider omhyggeligt børn gennem byggeprocessen.
  • Børn kan gøre deres byggeoplevelse endnu bedre med den digitale Instructions PLUS-vejledning. Med zoom-, dreje- og spøgelsestilstande bliver byggeprocessen en del af den sjove leg.
  • 4+-legesæt er en fantastisk måde for børn at lære at bygge på, og resten af familien kan også deltage i den sjove oplevelse.
  • I mere end 6 årtier er LEGO® klodser blevet fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – der er ikke brug for ninjaevner eller ninjakræfter!
  • LEGO® byggeklodser lever op til strenge sikkerhedsstandarder, så du ved, at dine børn er i sikre hænder.

  Antal klodser54
  Antal minifigurer
  2
  Alder4+