Suchen

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Deutsch
Alle Kategorien
  Menu Close

  LEGO Friends 41683 Skov-ridecenter

  Hersteller: LEGO
  Glæd små dyrevenner med dette LEGO® Friends hestesæt, hvor de kan tage sig af dyr og fordybe sig i naturen.
  EAN: 5702016916652
  Verfügbarkeit: 4 auf Lager
  Alter Preis: 649,00 (DKK) inkl. Steuer
  520,00 (DKK) inkl. Steuer
  Ihr Preis: 494,00 (DKK) inkl. Steuer
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Tag med Mia, Savannah og Kevin på ferie i skoven. Udforsk den smukke natur sammen med dem på hesteryg. Der er heste til pigerne og en sød pony til lille Kevin. Hjælp Savannah ved at føre hendes hest eller lege med hendes førerhund. Tilbage i stalden kan I strigle hestene og give dem noget at spise, før I slapper af i det hyggelige hus. Når natten falder på, kan I tænde lejrbålet og riste skumfiduser.

  Giv dyreglade børn en sjov gave med LEGO® Friends sættet Skov-ridecenter (41683). Dette 3-etagers ranchsæt er fyldt med funktioner, detaljer, udstyr og figurer, der kan sætte gang i endeløse historier og leg med dyr.Hop i sadlen til sjov i naturenBørn kan tage med Mia, Savannah, hendes førerhund Goldie og bror Kevin på opdagelse i skoven på hesteryg. Tilbage på LEGO Friends hestegården kan de tage sig af hestefigurerne eller slappe af i skovhuset, som omfatter køkken, soveværelse og spiseområde. De sjove historier kan fortsætte udenfor, når de hygger sig omkring bålet og rister skumfiduser. Sættet indeholder et væld af tilbehør, der kan sætte gang i den kreative leg, og øverste etage kan tages af for at give nem adgang.Kreative gaver, så børn kan udforske deres passionFra videnskab og teknologi til kunst og natur – hver LEGO Friends figur har sine egne interesser. Introducer børn til pigerne fra Heartlake, og lad dem få en særlig ven, som de kan udforske deres passion sammen med.

  • Lad børn omsætte deres kærlighed til levende skabninger til kreativ leg med LEGO® Friends sættet Skov-ridecenter (41683), hvor de kan tage sig af dyr, udforske naturen og hænge ud med vennerne.
  • Indeholder i alt 7 figurer: LEGO® Friends Mia og Savannah, en mikrodukke, en hunde- og en ponyfigur. Omfatter også 2 hestefigurer med hængslede hoveder, der gør legen mere realistisk.
  • Ranchbygningen i 3 etager har en stald i underetagen med køkken, soveværelse og spiseområde ovenover. Udenfor kan børn sige godnat til hunden i hundegården og derefter riste skumfiduser over lejrbålet.
  • Dette sæt med 511 elementer er en fantastisk jule- eller fødselsdagsgave til børn fra 7 år, der elsker dyr. Det er ideelt til fordybende leg på egen hånd og kan holde børn og deres venner underholdt i timevis.
  • Ridecentret er over 26 cm højt, 22 cm bredt og 12 cm dybt – lille nok til at have stående fremme, så børn kan nyde sjov leg i naturen når som helst.
  • Omfatter sødt tilbehør, som børn vil elske, såsom ridehjelme, sadler, tøjler, høtyv, børste, kost, køkkenredskaber, skumfiduser og en hvid stok til Savannah.
  • Modellens overetage er designet til sjov og fordybende leg og kan fjernes for at give nem adgang. Hestenes halse er hængslede, så børn kan lade dem stoppe og æde græs på turen gennem skoven.
  • Sammen med LEGO® Friends Skov-vandfald (41677), Skovhus (41679) og Skov-autocamper og sejlbåd (41681) er dette legesæt perfekt til børn, der elsker eventyrfyldt legetøj.
  • Siden 1958 har de populære LEGO® legesæt levet op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
  • Alle LEGO® legesæt testes til det yderste for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser511
  Antal minifigurer
  3
  Alder7+