Suchen

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Deutsch
Alle Kategorien
  Menu Close

  LEGO Friends 41679 Skovhus

  Hersteller: LEGO
  Detaljerigt skovhus med timevis af sjov mellem træerne
  EAN: 5702016916034
  Verfügbarkeit: 4 auf Lager
  Alter Preis: 269,95 (DKK) inkl. Steuer
  205,00 (DKK) inkl. Steuer
  Ihr Preis: 194,75 (DKK) inkl. Steuer
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Er du klar til en actionfyldt pause med Mia og hendes familie? Hold ferie i deres hus i skoven. Tag billeder af Mia, mens hun sejler ned ad floden i sin kajak. Hæng ud med Mias lille kusine på terrassen udenfor. Hjælp Mias mor med at gøre grillen klar. Slap af i værelset mellem trætoppene – du skal nok sove godt efter al den friske skovluft.

  Naturelskende børn kan fordybe sig i timevis af sjov leg med sættet Skovhus (41679). Børn, der holder af familieleg, vil elske at udforske de søde rum og detaljer, mens de hænger ud med LEGO® Friends Mia og hendes familie.Fyldt med detaljer, der styrker den fantasifulde legLEGO Friends huset kan bygges og er spækket med detaljer, der giver en fordybende legeoplevelse. Indeni er der et soveområde, toilet og indgangsparti. Udenfor er der terrasse med sofa og grill, og der medfølger en separat flodscene og kajakmodel, så børn kan udvide den eventyrfyldte leg ved at sejle gennem strømfaldene. Sættet indeholder 2 minidukker, en LEGO Friends mikrodukke af Ava og en vaskebjørnsfigur. Der er også masser af tilbehør til at sætte gang i kreativiteten, f.eks. et kamera, så børn kan tage billeder af dyrelivet.Opbyg stærke venskaberIntroducer drenge og piger til Heartlake-sæt, hvor alle er velkomne, og hvor børn kan udforske deres interesser og virkelighedens verden sammen med fantastiske venner.

  • Med LEGO® Friends Skovhus (41679) kan børn fortabe sig i en verden af uforstyrret natur og leg med LEGO Friends Mia og hendes familie.
  • Skovlegetøjet indeholder 2 minidukker og en LEGO® Friends mikrodukke af Ava samt en vaskebjørnsfigur. Det omfatter også en separat kajakscene som en udvidelse af legen.
  • Der er masser af detaljer, som kan inspirere børns fantasi. De kan hygge sig på værelset, hænge ud på terrassen udenfor og tage billeder af dyrelivet. Der er oven i købet et toilet, som figurerne kan bruge!
  • Børn fra 6 år, der elsker naturen, vil være vilde med denne model med et afslappende tilflugtssted i skoven. Det er den perfekte jule- eller fødselsdagsgave eller en "bare fordi"-gave til små eventyrere, der holder af fordybende leg.
  • Denne gave med naturtema er over 18 cm høj, 19 cm bred og 11 cm dyb. Sættet fylder ikke meget, så det kan stå fremme, klar til leg.
  • Som alle andre LEGO® Friends legesæt er dette fyldt med tilbehør. Der medfølger elementer af sennep- og ketchupflasker, hotdog, kamera, kajak, redningsvest og pagaj, som kan sætte gang i den kreative leg.
  • Heartlake-legetøj omfatter genkendelige figurer og hverdagsscenarier, der giver børn mulighed for at udforske betydningen af venskab og samtidig fortabe sig i ubegrænset og fantasifuld leg.
  • Sammen med LEGO® Friends Skov-vandfald (41677), Skov-autocamper og sejlbåd (41681) og Skov-ridecenter (41683) er dette legesæt perfekt til børn, der elsker eventyrfyldt legetøj.
  • LEGO® Friends fødselsdagsgaver til børn lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • Alle LEGO® legesæt testes til det yderste for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser326
  Antal minifigurer
  3
  Alder6+