Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 * Fragt fra 35,- * Gratis fragt over 600,- til Dansk GLS Pakkeshop

Deutsch
Sie haben keine Artikel im Warenkorb.

Bristle Blocks

Bristle Blocks er nyeste kategori hos Webklodser.dk og er til de yngste børn fra 2 år.

Nopper, Nuppere, strittere, dippedutter - kært barn har mange navne. Men de vækker helt sikkert minder fra barndommen.

Til børn fra 2 år og forældre må også gerne lege med.

Bristle Blocks Legetøj indeholder ingen skadelige stoffer og det er phthalatfrit og uden BPA.

Foruden de er sjove at lege med så er de også med til at styrke finmotorikken, øje-håndkoordineringen, fantasien og følesansen.

 

Hvad kan Bristle Block byggeklodser?

En Bristle Block er plastikklods med små plastik “tænder” eller “stikkere”, som kan sættes sammen med andre klodser af samme type. Disse børster gør det lettere for barnet at samle klodserne, da de ikke skal sættes præcist oven på hinanden som typisk er tilfældet med andre byggeklodser. På den måde sidder de let fast og barnet kan bygge spændende ting. Lige så lette og sjove de er at sætte sammen, er de at skille fra hinanden igen. Spanden med Bristle Blocks kan altså bruges om og om igen til at bygge utallige sjove figurer. De kreative byggeklodser leveres i praktiske kufferter, som kan bruges til opbevaring når legen er ovre. Det er altså let at holde styr på de mange klodser, som i øvrigt kan kombineres på tværs af sæt og kufferter.

Sådan lærer børnene med Bristle Blocks  

Legetøj hjælper dit barns fysiske og psykiske udvikling på vej ved at træne hjernen og udvikle motorikken. Barnet opdager måske endda, hvad det interesserer sig for, ved at blive udsat for en masse emner og roller i legen med legetøj. Det eneste du skal være opmærksom på, er at vælge det legetøj, som egner sig til barnets alder. Med Bristle Blocks er du sikret timevis af byggeleg for de mindste, som kan gentages igen og igen. Dit barns finmotoriske færdigheder skærpes og børn helt ned til 2 år kan lege med dem uden fare.

Billigt legetøj i høj kvalitet

Bristle Blocks har en fordel ved at være billigt legetøj samtidig med, at de ikke går ned på hverken kvalitet eller design. Desuden kommer byggeklodserne i et hav af sjove farver, der kan kombineres i en masse flotte mønstre. Børn kan lege med Bristle Blocks fra de er to år gamle. Jo før du introducerer klodserne i barnets leg, jo før stimulerer du dets motoriske lærdom.

 

 

 

Filters
Du kender dem som Nuppere, strittere, dippedutter - ja kært barn har mange navne. Men de vækker helt sikkert minder fra barndommen for dem over 30 :-)
199,00 (DKK) inkl. Steuer
Du kender dem som Nuppere, strittere, dippedutter - ja kært barn har mange navne. Men de vækker helt sikkert minder fra barndommen for dem over 30 :-)
59,00 (DKK) inkl. Steuer