Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 * Fragt fra 35,- * Gratis fragt over 600,- til Dansk GLS Pakkeshop

Deutsch
Sie haben keine Artikel im Warenkorb.

BanBao

BanBao har til formål at producere legetøj, der bidrager til den uddannelsesmæssige udvikling af ethvert barn. For eksempel bidrager BanBao til den mentale modstandsdygtighed i et barn, logisk tænkning, løsningsorienteret arbejde og kreativ tænkning. Legetøjskassen fra BanBao garanterer timer med sjov. 

Reaktionerne fra både forældre og børn er overvældende positive. Produkterne er velegnede til både drenge og piger i forskellige aldre. 

Den mindste størrelse byggeklods er velegnet til børn fra 5 år. De større byggeklodser er velegnet til børn fra 1½ år. BanBao har et alsidigt sortiment til en meget overkommelig pris. 

Legetøjet opfylder de krævede juridiske miljø og sikkerhedskrav. BanBao støtter projekter, der kan forbedre børns sociale stilling.

Hvad kan BanBao byggeklodser?

BanBao producerer legetøj bestående af byggeklodser og figurer. Den kendte legetøjsproducent har udviklet sine helt egne figurer kaldet TOBBES, som danner rammen om BanBao’s legeunivers. Efter LEGO’s patent på byggeklodser udløb for nogle år tilbage, har BanBao taget tyren ved hornene og skab et produkt, som passer sammen med bla. LEGO og Hello Kitty byggeklodser. Derudover tilbyder BanBao også alternative produktkategorier.

BanBao sortimentet af byggeelementer indbefatter forskellige typer af klodser, tandhjul og figurer, som kan forbindes på et hav af forskellige måder via princippet om slids og tap. De kan altså skilles ad og samles igen, præcis ligesom LEGO klodser og LOZ.

Billigt legetøj i høj kvalitet  

På Webklodser.dk har vi et stort sortiment bestående af BanBao byggeklodser. Prisen på klodserne er meget overkommelig - faktisk hele 25 til 30 procent lavere end LEGO klodserne. Alligevel går BanBao ikke på kompromis med hverken kvaliteten eller det udviklende udbytte af legen. Derfor er BanBao et af de bedste valg, når det kommer til valg af legetøj til de små.

Er det en anden byggeverden, som fanger dit barns opmærksomhed, har vi naturligvis mange andre mærker at vælge imellem. Handler du hos os, tør vi godt garantere at du får flest mulige klodser for dine penge. Vi har nemlig samlet et solidt udvalg af de billigste og bedste byggeklodser på markedet. Så gå på opdagelse i vores sortiment og find godt og billigt legetøj