Søg

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Dansk
Alle varegrupper
  Menu Close

  LEGO Technic 42119 Monster Jam Max-D

  Leverandør: LEGO
  Et 2 i 1-legetøj til fans af monstertrucks. Byg Monster Jam®-trucken Max-D®, og ombyg derefter modellen til en firhjulscrosser.
  EAN: 5702016890631
  Tilgængelighed: 4 på lager (sendes indenfor 24 timer)
  DKK 169,00 inkl. moms
  i h
  Leveres til
  *
  *
  Leveringsform
  Navn
  Forventet levering
  Pris
  Ingen forsendelsesmuligheder

  Gør dig klar til sejr i Monster Jam®-arenaen med dette episke LEGO® Technic Monster Jam Max-D®-sæt. Lad Max-D vise, hvad den kan, når du genskaber den fart og de stunts, der er kendt fra en af verdens sejeste monstertrucks. Se Max-D's berømte vilde look med pigge og flammegrafik. Træk tilbage for at sende bilen ud på en vild køretur. Når du er klar til at prøve noget nyt, kan du ombygge trucken til en cool firhjulscrosser.

  Inspirer børn, der elsker Monster Jam®, til at bygge deres helt egen monstertruck med LEGO® Technic byggesættet Monster Jam Max-D® (42119). Med pull-back-funktionen kan drenge og piger genskabe dristige stunts fra Monster Jam-arenaen på ingen tid. 2 i 1-legetøjstrucken er spækket med kraftfulde detaljer, ligesom den ægte vare. Nyd den autentiske grafik samt farverne, piggene og det bevægelige flag.2 i 1 giver dobbelt så meget sjov!Dette cool Monster Jam-trucklegetøj rummer 2 byggeudfordringer i 1. Efter at have bygget Max-D-modellen kan børn ombygge den til en firhjulscrosser for at få endnu flere eventyr i fuld fart. Find Instructions PLUS i den gratis app LEGO Byggevejledninger. Denne interaktive vejledning indeholder zoom- og drejeværktøjer, der gør byggeriet nemt. Lær gennem legLEGO Technic universet er en god introduktion til teknik og mekanik for unge LEGO fans. Med detaljerede modeller, der er inspireret af fartøjer fra virkelighedens verden, lærer børn, mens de leger.

  • Lad monstertruck-fans genskabe deres yndlingsøjeblikke fra arenaen med LEGO® Technic legetøjsbyggesættet Monster Jam® Max-D® (42119).
  • To byggeudfordringer! 2 i 1-legetøjet med den seje Max-D® monstertruck kan ombygges til en pull-back-firhjulscrosser, så legen varer endnu længere.
  • Pull-back-funktionen gør det nemt for børn at give deres truck og firhjulscrosser masser af fart. Bare træk tilbage og slip for at sende dem drønende afsted.
  • Er du på udkig efter populært legetøj til børn, der elsker monstertrucks? Dette bygbare modelsæt er ideelt til drenge og piger fra 7 år, der elsker spændende køretøjer.
  • Detaljerne omfatter Max-D®'s ikoniske pigge og en ru metallisk overflade med flammegrafik, ligesom på virkelighedens truck.
  • Monster Jam®-legetøjstrucken er over 10 cm høj, 25 cm lang (med flag) og 11 cm bred.
  • Der medfølger vejledning til Max-D®-modellen samt digital Instructions PLUS-vejledning i den gratis app LEGO® Byggevejledninger. Vejledning til firhjulscrosseren findes online.
  • LEGO® Technic universet indeholder avancerede, bygbare modeller til unge LEGO fans, der er klar til deres næste byggeudfordring.
  • LEGO® komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO® Technic elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser230
  Antal minifigurer
  0
  Alder7+