Søg

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Dansk
Alle varegrupper
  Menu Close

  LEGO Star Wars 75299 Ballade på Tatooine

  Leverandør: LEGO
  Speederkørende, missilskydende kampe venter på fans af Star Wars: The Mandalorian med dette spændende sæt, der indeholder Mandalorianeren og Barnet.
  EAN: 5702016913989
  Tilgængelighed: 2 på lager (sendes indenfor 24 timer)
  199,00 (DKK) inkl. moms
  i h
  Leveres til
  *
  *
  Leveringsform
  Navn
  Forventet levering
  Pris
  Ingen forsendelsesmuligheder

  Drøn hen over ørkenen på Tatooine med Barnet på Mandalorianerens superseje speedercykel! Men pas på – ørkenen gemmer på mange skjulte farer! Slå dig sammen med tuskenrøveren ved hans skjulested i hytten – han har en ballista-affyrer og gaffi-stav og er klar til at hjælpe dig. Mandalorianeren har også en tung blasterriffel og blasterpistol. Hvis I arbejder sammen, kan I besejre enhver fjende!

  Børn vil elske at tage på ørkenmissioner sammen med Mandalorianeren og en ørkenrøver i LEGO® Star Wars™ sættet Ballade på Tatooine (75299). Sættet indeholder Mandalorianerens speedercykel med et LEGO minifigursæde og sadeltaske, som Barnet kan sidde i, samt en bygbar tuskenrøverhytte og tuskenrøverens missilskydende ballista, der er ny i januar 2021.Actionfyldt rollelegDette fantastiske byggelegetøj til børn omfatter LEGO minifigurer af Mandalorianeren og en ørkenrøver, en LEGO figur af Barne t (kærligt kaldet Baby Yoda) samt seje våben, der kan inspirere til timevis af sjov rolleleg. Sættet er en super gaveidé til unge fans af Star Wars: The Mandalorian og har nem vejledning, så selv LEGO nybegyndere kan nyde byggeoplevelsen.En galakse af sjovSiden 1999 har LEGO Koncernen genskabt ikoniske rumskibe, fartøjer, steder og figurer fra Star Wars universet. LEGO Star Wars er blevet det mest succesfulde tema med et enormt udvalg af sæt, der kan begejstre fans i alle aldre.

  • Børn kan genskabe scener fra sæson 2 af Star Wars: The Mandalorian og udspille deres egne speedercykelkørende, missilskydende kamphistorier med byggelegetøjet Ballade på Tatooine (75299).
  • Indeholder LEGO® minifigurer af Mandalorianeren og tuskenrøver, hver med våben til rollelegskampe, samt en LEGO figur af Barnet (den populære figur, der kærligt kaldes Baby Yoda).
  • Speederen har et LEGO® minifigursæde og sadeltaske, som Barnet kan sidde i. Sættet omfatter også en hytte, der kan bygges, hvor tuskenrøveren kan gemme sig, og fjederbetjent, missilskydende ballista til tuskenrøveren.
  • Dette fantastiske byg selv-legetøj er fremragende til byggeri og leg på egen hånd eller sammen med venner, og det vil være den bedste gave til fødselsdag, jul eller en anden anledning til kreative børn fra 7 år.
  • Speederen er over 3 cm høj, 13 cm lang og 3 cm bred, og dette komplette sæt er glimrende at kombinere med andre LEGO® Star Wars™ legesæt, der kan bygges, for at få endnu mere kreativ leg .
  • Overvejer du at købe dette sæt med 277 elementer til nogen, der ikke er vant til LEGO® byggeri? Ikke noget problem. Det indeholder nem, illustreret vejledning, så enhver kan bygge med selvtillid.
  • Der findes LEGO® Star Wars™ sæt, som vil begejstre fans i alle aldre, uanset om de vil genskabe berømte scener, udspille deres egne historier eller bare bygge og fremvise de autentiske byg selv-modeller.
  • LEGO® komponenter lever op til de højeste branchestandarder for at sikre, at de er af ens artet kvalitet, kompatible og er nemme at sætte sikkert sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO® klodser og elementer testes til det yderste for at sikre, at de lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser276
  Antal minifigurer
  3
  Alder7+

   

  Kunder der har købt denne vare købte også
  LEGO Star Wars 75300 Kejserlig TIE-jager

  LEGO Star Wars 75300 Kejserlig TIE-jager

  Fans af den klassiske Star Wars™ trilogi vil elske denne missilskydende kejserlige TIE-jager samt 2 LEGO® minifigurer og en NI-L8-protokoldroide.
  259,00 (DKK) inkl. moms
  LEGO Star Wars 75301 Luke Skywalkers X-wing-jager

  LEGO Star Wars 75301 Luke Skywalkers X-wing-jager

  Luke Skywalkers klassiske X-wing-jager til actionfyldt leg
  325,00 (DKK) inkl. moms
  LEGO Star Wars 75298 AT-AT mod tauntaun Microfighters

  LEGO Star Wars 75298 AT-AT mod tauntaun Microfighters

  Forkæl små børn med LEGO® Star Wars™ sættet AT-AT og tauntaun Microfighters med LEGO minifigurer af Luke Skywalker og AT-AT-fører, der kan give timevis af kampleg.
  139,00 (DKK) inkl. moms