Søg

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Dansk
Alle varegrupper
  Menu Close

  LEGO Star Wars 75297 Modstandsbevægelsens X-wing

  Leverandør: LEGO
  Introducer mindre børn for LEGO® Star Wars™ universet med Modstandsbevægelsens X-wing, der er nem at bygge, samt populære figurer fra Star Wars: The Force Awakens.
  EAN: 5702016912661
  Tilgængelighed: 6 på lager (sendes indenfor 24 timer)
  139,00 (DKK) inkl. moms
  i h
  Leveres til
  *
  *
  Leveringsform
  Navn
  Forventet levering
  Pris
  Ingen forsendelsesmuligheder

  Slå dig sammen med Poe Dameron, og bliv en modstandshelt! Byg din egen fantastiske X-wing-stjernejager, og hop derefter op i fighterens cockpit. Sørg for, at BB-8 også er om bord, og flyv ud i rummet. Fold vingerne ud, og accelerer til topfart. Når du har besejret Den Første Ordens styrker, kan du flyve hjem og fejre sejren!

  Lad børn lære at bygge og udspille rollelege med denne LEGO® Star Wars™ Modstandsbevægelsens X-wing (75297) til børn fra 4 år. Denne supersmarte version af stjernejageren fra Star Wars: The Force Awakens er nem at bygge og har vinger, der foldes ud til flyvning og ind til landing. LEGO minifiguren af Poe Dameron, der har en blasterpistol, passer ind i fighterens cockpit, som kan åbnes, og der er også plads til LEGO figuren af BB-8-droiden.Instructions PLUSDenne guide, som findes i den gratis app LEGO Byggevejledninger, har seje zoom-, dreje- og visningsværktøjer, der gør byggeriet af denne starfighter endnu mere berigende for børn.Velkommen til 4+Bygbare LEGO Star Wars 4+-legetøjssæt giver børn fra 4 år den bedste introduktion til LEGO byggeri og til Star Wars sagaen. Startklodselementerne er en god hjælp, der gør dem i stand til at samle fartøjer, bygninger og meget mere – på egen hånd eller med hjælp fra ældre søskende eller en voksen – og sætte hurtigt gang i legen.

  • Giv mindre børn en fantastisk første LEGO® Star Wars™ oplevelse med byg selv-legetøjet Modstandsbevægelsens X-wing (75297), der omfatter et startklodschassis, der kan kickstarte byggeriet, så den actionfyldte leg kan starte hurtigt.
  • Det bygbare stjernejager-legetøj indeholder en LEGO® minifigur af Poe Dameron med en blasterpistol samt en LEGO droidefigur af BB-8, der kan inspirere til kreativ og sjov rolleleg.
  • X-wing-jageren har et cockpit til Poe Dameron, som kan åbnes, plads til BB-8 og vinger, der kan foldes ud til flyvetilstand.
  • Dette LEGO® Star Wars™ startsæt med 60 elementer er nemt at bygge og ombygge efter kamplege, og det vil være den bedste gave til fødselsdag, andre anledninger eller som en overraskelsesgave til kreative børn fra 4 år.
  • Dette fantastiske stjernejager-byggelegetøj er over 5 cm højt, 15 cm langt og 19 cm bredt, så det er nemt at lægge i et barns taske til leg på farten.
  • Dette er en ideel byg selv-model, som små børn kan forsøge at bygge på egen hånd eller med hjælp fra ældre søskende eller en voksen.
  • Gør det ekstra spændende for børn at bygge denne stjernejager med Instructions PLUS, en del af den gratis ap LEGO® Byggevejledninger, som byder på zoom-, dreje- og visningsværktøjer.
  • LEGO® Star Wars™ 4+-byggelegetøj giver børn en sjov introduktion til Star Wars universet og hjælper dem med at udvikle deres byggeevner og kreativitet gennem leg.
  • LEGO® komponenter opfylder de højeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet og nemme at sætte sikkert sammen til robuste modeller – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO® klodser og elementer testes til det yderste for at sikre, at de lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder på planeten Jorden – og i fjerne, fjerne galakser!

  Antal klodser60
  Antal minifigurer
  1
  Alder4+