Søg

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Dansk
Alle varegrupper
  Menu Close

  LEGO Star Wars 75269 Duel på Mustafar

  Leverandør: LEGO
  LEGO® Star Wars™ byggelegetøj til lyssværdsdueller mellem Anakin og Obi-Wan!
  EAN: 5702016617153
  Tilgængelighed: 6 på lager (sendes indenfor 24 timer)
  DKK 199,00 inkl. moms
  i h
  Leveres til
  *
  *
  Leveringsform
  Navn
  Forventet levering
  Pris
  Ingen forsendelsesmuligheder

  Fyr op under dine lyssværd, og få en gnistrende duel mellem Jedi-mesteren Obi-Wan Kenobi og Anakin Skywalker! Hop op på serviceplatformen og minedroiden for at kæmpe oven over den rødglødende lava. Glid og snur ind for at angribe. Men pas på lavaeksplosioner. Du kan folde Mustafar-minen ud for at få ubegrænset kampaction med dine venner. Men hvem vinder – de gode eller de onde? Det afgør du!

  Genskab Anakin Skywalker og Obi-Wan Kenobis mindeværdige duel på Mustafar fra Star Wars: Sith-fyrsternes hævn med dette actionfyldte LEGO® Star Wars™ byg selv-legesæt (75269) til børn! Mustafar-minen, som kan bygges, har glidende, drejelige platforme, som de 2 lyssværds-svingende minifigurer kan kæmpe på. Modellen kan også foldes ud og har en sej lavaeksplosionsfunktion, der inspirerer til ubegrænsede eventyr. Interaktive vejledninger! Dette LEGO sæt omfatter trykte byggevejledninger. Børn kan også bruge Instructions PLUS, der er tilgængelige i den gratis LEGO Life app, til at zoome ind på, dreje og visualisere minen, mens de bygger den. Fantastisk! Kærlig hilsen LEGO Star Wars universet! Siden 1999 har LEGO Koncernen skabt klodsbyggede versioner af ikoniske rumskibe, fartøjer, steder og figurer fra Star Wars universet. Der er et stort udvalg af sæt til leg og fremvisning, som er oplagte gaveidéer til fans i alle aldre.

  • Ikoniske Star Wars™ rivaler? Tjek! Lyssværd? Tjek! "Smeltet lava"-eksplosionsfunktion? Tjek! Dette udfoldelige LEGO® sæt (75269) har alt, hvad børn skal bruge til at udspille kampe mellem Anakin og Obi-Wan på planeten Mustafar!
  • Børn kan bygge en mustafariansk mine og placere LEGO® minifigurerne af de lyssværds-kæmpende Anakin Skywalker og Obi-Wan Kenobi på platforme, der kan glide og dreje, for at genskabe den episke lyssværdsduel på Mustafar.
  • Begge minifigurer er nye i januar 2020, med tøjudsmykning, som er svedent og bærer præg af kamp, og der er masser af LEGO® klodser til at inspirere unge fans til at bygge kreativt med andre LEGO Star Wars™ sæt.
  • Der er mange måder at lege på med dette LEGO® sæt på 208 elementer, hvilket gør det til en sjov gave til fødselsdag eller jul til drenge og piger fra 7 år for at introducere dem til LEGO Star Wars™ byggelegetøj eller udvide deres samling.
  • Mustafar-minen er over 14 cm høj, 12 cm bred og 12 cm dyb – en kompakt og bærbar størrelse – og kan åbnes op til en bredde på 23 cm for at give alternative legeoplevelser.
  • Sæt fart på børns fantasi med dette Mustafar-byggelegetøjssæt uden batterier, som inspirerer dem til at udvikle deres kreativitet, mens de udspiller sjove eventyr inspireret af Star Wars: Sith-fyrsternes hævn.
  • Med nemme Instructions PLUS-vejledninger i den gratis LEGO® Life app kan selv unge byggere visualisere denne model fra alle vinkler, mens de bygger, og få en sejere oplevelse!
  • LEGO® Star Wars™ byggesæt er fantastiske til børn (og voksne fans), der kan genopleve scener fra Star Wars sagaen, finde på deres egne unikke historier eller bare bygge og fremvise samlermodellerne.
  • Byggere behøver ikke Jedi-kræfter til at sætte LEGO® klodser sammen eller skille dem ad! Lige siden 1958 har de overholdt branchens højeste standarder for at sikre, at de er ensartede og robuste.
  • LEGO® klodser og elementer testes grundigt for at sikre, at alle byggesæt overholder de højeste sikkerhedsstandarder her på planeten Jorden (og i fjerne, fjerne galakser!).

  Antal klodser208
  Antal minifigurer
  2
  Alder7+