Dansk
Du har ingen varer i din varekurv.

LEGO Star Wars

Rejs gennem den ikoniske LEGO® Star Wars galakse med et stadigt voksende sortiment af temasæt og autentiske figurer, du kan bygge. Unge Star Wars fans vil elske at fordybe sig i kreativ leg, mens de genskaber de uforglemmelige scener fra storfilmene i Star Wars sagaen og tv-serien, og de kan udspille deres egne intense kampen mellem Kraftens lyse og mørke side med et humoristisk LEGO glimt i øjet.

 Webklodser.dk giver dig mulighed for at bevæge dig ind i LEGO Star Wars universet med alle de flotte finurlige figurer og rumskibe fra serien. Flyv en tur i Luke Skywalkers X-wing fighter og skyd alle de Kejserlig TIE-jagere ned med dine lasere. Eller gør som Mandalorian og start en Ballade på Tatooine og smut hurtigt væk på din speedercykel, selvfølgelig med The Child bagpå.

 

 

 

 

Filtre
Genskab hver eneste ikoniske detalje i Darth Vaders hjelm med denne bygge- og udstillingsmodel – en del af en LEGO® Star Wars™ serie af samlerobjekter til voksne.
425,00 (DKK) inkl. moms 649,00 (DKK) inkl. moms
Slip børns kreativitet løs, når de bygger deres egen hær, forsvarsfort og speeder med denne LEGO® Star Wars™ Mandalorianske Battle Pack!
84,00 (DKK) inkl. moms 129,95 (DKK) inkl. moms
Fans af den klassiske Star Wars™ trilogi vil elske denne missilskydende kejserlige TIE-jager samt 2 LEGO® minifigurer og en NI-L8-protokoldroide.
244,00 (DKK) inkl. moms
Speederkørende, missilskydende kampe venter på fans af Star Wars: The Mandalorian med dette spændende sæt, der indeholder Mandalorianeren og Barnet.
185,00 (DKK) inkl. moms
Forkæl små børn med LEGO® Star Wars™ sættet AT-AT og tauntaun Microfighters med LEGO minifigurer af Luke Skywalker og AT-AT-fører, der kan give timevis af kampleg.
129,00 (DKK) inkl. moms
Introducer mindre børn for LEGO® Star Wars™ universet med Modstandsbevægelsens X-wing, der er nem at bygge, samt populære figurer fra Star Wars: The Force Awakens.
122,00 (DKK) inkl. moms
Luke Skywalkers klassiske X-wing-jager til actionfyldt leg
319,00 (DKK) inkl. moms
Tusindårsfalken i sjov byggeudgave til mindre børn
74,00 (DKK) inkl. moms
Udspil spændende kampscener fra Star Wars: The Clone Wars med det missilskydende LEGO® byggelegetøj Pansret angrebsfartøj (AAT) til børn!
239,00 (DKK) inkl. moms
Bygbare modeller af AT-RT-ganger og BARC-speeder samt LEGO® minifigurer af klonsoldater fra 501. legion og kampdroider til spændende Star Wars™ action.
186,00 (DKK) inkl. moms
Luke Skywalkers ikoniske X-34 landspeeder til LEGO® Star Wars™ action!
186,00 (DKK) inkl. moms
LEGO® Star Wars™ byggelegetøj til lyssværdsdueller mellem Anakin og Obi-Wan!
157,00 (DKK) inkl. moms