Søg

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Dansk
Alle varegrupper
  Menu Close

  LEGO Speed Champions 76896 Nissan GT-R NISMO

  Leverandør: LEGO
  Yderst detaljeret bil til spændende racerløbsaction og fremvisning
  EAN: 5702016618327
  Tilgængelighed: 4 på lager (sendes indenfor 24 timer)
  DKK 149,00 inkl. moms
  i h
  Leveres til
  *
  *
  Leveringsform
  Navn
  Forventet levering
  Pris
  Ingen forsendelsesmuligheder

  Er du klar til at køre racerløb med en af verdens mest populære og kraftige sportsvogne – den ikoniske Nissan GT-R NISMO? Denne udsøgt detaljerede LEGO® Speed Champions model er baseret på den verdensrekordsættende drift-bil, der har været elsket af bilentusiaster i 50 år. Nu er det din tur til at bygge en miniudgave ud af LEGO klodser, tage plads ved startlinjen og ræse mod sejren!

  Nissan GT-R NISMO (76896) er populær i hele verden og har rekorden for det hurtigste "drift". Nu kan fans i alle aldre bygge deres helt egen legetøjsmodelbil med LEGO® byggeklodser – den ideelle LEGO gave til dem, der elsker at bygge seje kopier. Vis Nissan GT-R frem, eller giv andre biler en racerløbsudfordring! Bliv ejer af din helt egen Nissan GT-R NISMO legetøjsbil Racerkørere og -fans har elsket Nissan GT-R i et halvt århundrede og kan nu bygge en LEGO kopi af den legendariske GT-R NISMO. Denne legetøjsmodelbil har nogle af de samme realistiske detaljer, som også ses på den virkelige model. Legetøjssættet indeholder også en minifigur af en kører i Nissan-racerdragt, som du kan sætte bag rattet for at få spændende racerløbsaction. Racerlegetøj til at brillere på racerbanen! LEGO Speed Champions modellerne, der er nye i januar 2020, er 25 % større og mere realistiske end nogensinde. De giver bilfans mulighed for at bygge miniudgaver af verdens mest berømte biler og vise dem frem eller bruge dem til at finde på spændende racerhistorier.

  • En sjælden chance for at eje en autentisk detaljeret LEGO® kopi af den legendariske Nissan GT-R NISMO. Dette er den perfekte gave til alle, der brænder for byggelegetøj og for at køre race med dem.
  • En bygbar Nissan GT-R NISMO og 1 samlerminifigur i Nissan-racerdragt. Dette modelbilsæt vil fængsle både børn og bilfans og inspirere dem til individuel leg eller til at lave racerløb mod vennerne.
  • Miniudgaven af Nissan GT-R NISMO, der er ny i januar 2020, kan bygges og fremvises eller bruges til at køre løb mod andre LEGO® Speed Champions biler.
  • Dette Nissan GT-R NISMO modelbilsæt på 298 elementer rummer en spændende mission for drenge og piger fra 8 år, der elsker at bygge og lege med legetøjsracerbiler. Det vil være en værdsat gave på alle tidspunkter af året.
  • Nissan GT-R NISMO er over 5 cm høj, 16 cm lang og 7 cm bred. Fra januar 2020 er alle LEGO® Speed Champions biler 25 % større for at inkludere endnu flere detaljer fra de originale udgaver!
  • Der kræves ingen batterier, så de sjove og actionfyldte racerløb får aldrig ende. Dette actionlegetøj er altid klar til at suse afsted og tage en tur på banen!
  • Dette byggesæt indeholder en nem, trinvis vejledning, så fans skal ikke bekymre sig – de kan samle deres racerlegetøj, så hurtigt som de vil.
  • LEGO® Speed Champions byggelegetøj giver bilfans chancen for at bygge nogle af verdens mest berømte og spændende modeller. De kan enten vise deres racerbiler frem eller udspille spændende løb mod andre modeller.
  • LEGO® klodser har overholdt branchens højeste standarder siden 1958, hvilket sikrer, at de altid er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at skille ad hver gang.
  • Disse LEGO® klodser og elementer er blevet grundigt testet og overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

  Antal klodser298
  Antal minifigurer
  1
  Alder7+