Søg

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Dansk
Alle varegrupper
  Menu Close

  LEGO Marvel Super Heroes 76171 Miles Morales' kamprobot

  Leverandør: LEGO
  En stor lille belønning til unge superhelte: Den alternative Spider-Man, Miles Morales, og hans bygbare mech-robot med bevægelige arme og ben samt elektrospind.
  EAN: 5702016912760
  Tilgængelighed: 3 på lager (sendes indenfor 24 timer)
  DKK 89,00 inkl. moms
  i h
  Leveres til
  *
  *
  Leveringsform
  Navn
  Forventet levering
  Pris
  Ingen forsendelsesmuligheder

  Slå dig sammen med Miles Morales – Spider-Man-karakteren med de strømførende net – for at bekæmpe superskurke og redde verden! Og når den unge helt har brug for mere størrelse og kraft, kan han placeres i cockpittet på sin mægtige mega-robot. Bevæg robotten i position, og affyr et elektrospind i superstørrelse, mens du genoplever populære filmscener og kæmper mod andre mech-robotter i din samling.

  Alle unge superhelte vil elske LEGO® Spider-Man Miles Morales' kamprobot (76171). Sættet indeholder den alternative Spider-Man, Miles Morales, og hans bygbare mech-robot med ekstra langt elektrospind, så den fantasifulde leg behøver aldrig få ende. Elektriske eventyr med Spider-Man-robot Med denne alsidige superheltegave kan børn udkæmpe endeløse eventyr sammen med Miles Morales – Spider-Man med de strømførende net – i kampe mod superskurke, hvor de redder verden. Når der er behov for mere størrelse og kraft, kan børn sætte minifiguren af Miles Morales i cockpittet på den mægtige mech-robot. Den bevægelige kampdragts superstore elektrospind er den perfekte måde for børn at zappe skurke på, når de genoplever populære filmscener og kæmper mod andre kamprobotter i deres samling. For at få ekstra sjov indeholder den gratis app LEGO Byggevejledninger digitale vejledninger i Instructions PLUS, som giver børn mulighed for at zoome, dreje og visualisere deres legesæt, mens de bygger.

  • LEGO® Marvel Spider-Man Miles Morales' kamprobot (76171) er en stor lille belønning til unge superhelte, som kan opskalere superhelte-eventyrene med sine bevægelige arme og ben samt ekstra lange elektrospind, der kan zappe skurkene.
  • Indeholder en minifigur af Miles Morales og en bygbar mech-robot, et stort net , der passer i både robottens og minifigurens hånd, samt mindre net, som kan fastgøres til kamprobottens ben og andre steder.
  • Når børn placerer minifiguren i cockpittet på den superstore, bevægelige mech-robot, kan de genopleve yndlingsfilmscener, skabe deres egne eventyr og kæmpe mod andre kamprobotter i deres samling.
  • En spændende og endeløst underholdende gave til fødselsdag, andre anledninger eller "bare fordi" til spirende superhelte fra 7 år.
  • Dette holdbare byggelegetøj er over 12 cm højt og er dermed perfekt til fysisk rolleleg. Og når den vilde action er overstået, ser den supercool ud, når den vises frem på ethvert barns værelse.
  • Få endnu mere byggesjov med den gratis app LEGO® Byggevejledninger, der indeholder digitale Instructions PLUS-vejledninger, som giver børn mulighed for at zoome, dreje og visualisere deres legesæt, imens de bygger.
  • Alle LEGO® Marvel Spider-Man-legesæt inspirerer til fantasifulde superhelte-eventyr, når børn genskaber filmaction, finder på deres egne historier og viser deres hjemmebyggede scener frem.
  • LEGO® komponenter lever op til de strengeste branchestandarder, der sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte perfekt sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO® komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser125
  Antal minifigurer
  1
  Alder7+

  Kunder der har købt denne vare købte også
  LEGO Marvel Super Heroes 76169 Thors kamprobot

  LEGO Marvel Super Heroes 76169 Thors kamprobot

  En mega-gave til superheltefans: Denne Thor-kamprobot i superstørrelse har bevægelige arme og ben, en aftagelig hammer og omfatter en supersej Thor-minifigur.
  DKK 89,00 inkl. moms