Søg

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Dansk
Alle varegrupper
  Menu Close

  LEGO Marvel Super Heroes 76169 Thors kamprobot

  Leverandør: LEGO
  En mega-gave til superheltefans: Denne Thor-kamprobot i superstørrelse har bevægelige arme og ben, en aftagelig hammer og omfatter en supersej Thor-minifigur.
  EAN: 5702016912746
  Tilgængelighed: 4 på lager (sendes indenfor 24 timer)
  DKK 89,00 inkl. moms
  i h
  Leveres til
  *
  *
  Leveringsform
  Navn
  Forventet levering
  Pris
  Ingen forsendelsesmuligheder

  Slå dig sammen med Thor, når han bruger sin enorme styrke og fart til at kæmpe mod fjender fra hele universet. Sæt ham derefter i cockpittet på sin gigantiske mech-robot, og gør den mægtige kriger til superstørrelse! Bevæg kamprobottens kraftfulde arme og ben, og sving den gigantiske hammer, når du genskaber populære filmscener og udkæmper episke kampe med andre kamprobotter i din samling.

  Få superhelte-action i megastørrelse med LEGO® Marvel Avengers Classic Thors kamprobot (76169). Dette bygbare actionlegetøj i superstørrelse indeholder en Thor-robot med bevægelige arme og ben samt en gigantisk, aftagelig hammer.Megasej gave til Marvel-fansBørn kan bruge minifiguren af Thor til at kæmpe mod fjender med hjælp fra hans mystiske hammer, og derefter kan de gøre den mægtige kriger til superstørrelse ved at placere ham i cockpittet på den gigantiske mech-robot. Kamprobotten har bev ægelige arme og ben og en enorm hammer i et fast greb i sine stærke hænder, så Marvel Avengers-fans kan bruge den til at genskabe populære filmscener og udkæmpe episke kampe mod andre mech-robotter i deres samling.

  • Superhelte-action i superstørrelse med den mægtige LEGO® Marvel Avengers Classic Thors kamprobot (76169), der vil være en god fysisk gave til enhver spirende superhelt.
  • Indeholder en minifigur af Thor, en bygbar mech-robot med en stor hammer, der passer i dens gribehånd, samt en mindre hammer til minifiguren, som også kan fastgøres til kamprobottens ben.
  • Børn kan placere minifiguren af Thor i kamprobottens cockpit, der kan åbnes, og derefter bruge den bevægelige mech og dens superstore hammer til at udspille episke kampe mod et helt univers af skurke.
  • En fremragende gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til unge superhelte fra 7 år, der elsker byg selv-actionlegetøj.
  • Denne holdbare, bygbare mech-robot er over 12 cm høj og inspirerer til endeløs fantasifuld rolleleg, og når dagens kampe er overstået, ser den cool ud, når den står fremme på et barns værelse.
  • Der er mange flere LEGO® Marvel mech-robotter at samle på og kombinere, så der er endeløse legemuligheder, som børn kan udforske ved at genskabe filmaction og udspille deres egne historier.
  • LEGO® komponenter lever op til de strengeste branchestandarder, så de er af ensartet kvalitet, kompatible og perfekte at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO® komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser139
  Antal minifigurer
  1
  Alder7+