Søg

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Dansk
Alle varegrupper
  Menu Close

  LEGO Friends 41677 Skov-vandfald

  Leverandør: LEGO
  Det perfekte legesæt til små naturforskere
  EAN: 5702016916515
  Tilgængelighed: 4 på lager (sendes indenfor 24 timer)
  Vejl. pris: 99,95 (DKK) inkl. moms
  73,00 (DKK) inkl. moms
  Din pris: 69,35 (DKK) inkl. moms
  i h
  Leveres til
  *
  *
  Leveringsform
  Navn
  Forventet levering
  Pris
  Ingen forsendelsesmuligheder

  Find tilbage til naturen med Olivia og Andrea. Pigerne nyder en vandretur i skoven og tager en pause ved et smukt vandfald. Grib kikkerten for at se, hvad der bevæger sig i træerne. Det er et egern, som er kommet for at hilse på! Hjælp Andrea med at lave et bål, hvor de kan riste skumfiduser, mens Olivia tager på opdagelse på sin elløbehjul. Gå om bag vandfaldet for at finde den skjulte ædelsten!

  Lad små naturelskere udleve deres passion for naturen indendørs med LEGO® Friends legesættet Skov-vandfald (41677), hvor de kan lege, at de udforsker skoven sammen med deres venner.Overraskelser overaltDenne skovscene omfatter et smukt vandfald og indeholder LEGO Friends Andrea og Olivia samt smarte detaljer, såsom en skumfidus på en pind og et lejrbål, der inspirerer til kreativ og åben historiefortælling. Børn vil elske at lege naturforskeren, der opdager ædelstenen bag vandfaldet. Byggesættet har en kompakt størrelse, så det kan stå fremme og være klar til leg i naturen når som helst.En verden fuld af vennerLEGO Friends legetøj er fyldt med realistiske detaljer, der sætter gang i fantasien, samt søde dyr, som børn vil elske. Introducer små byggere til de populære sæt fra Heartlake, hvor de kan møde venner, der deler deres interesser.

  • Er du på udkig efter en kreativ LEGO® Friends gave til et barn, der elsker naturen? Sættet Skov-vandfald (41677) er den perfekte gave til børn, der elsker udflugter i naturen med vennerne.
  • Indeholder LEGO® Friends minidukker af Andrea og Olivia, en egernfigur, et løbehjul, lejrbål, skumfidus på en pind, en bro, der krydser en flod, og et vandfald i skoven.
  • Børn kan udforske den smukke skov på løbehjulet, fodre egernfiguren med en kastanje i dens hus i grantræet, bruge kikkerten til at få øje på vilde dyr eller opdage en ædelsten skjult bag vandfaldet.
  • En fantastisk gave til børn fra 5 år, der elsker naturen. Med dette sæt kan de tage deres kærlighed til naturen med indenfor, så det er den perfekte gaveidé til fødselsdag, jul eller til en dag, hvor regnen sætter en stopper for udendørs leg.
  • Skovsættet er over 7 cm højt, 16 cm bredt og 7 cm dybt – den perfekte størrelse til at have stående fremme, klar til leg når som helst.
  • Indeholder et hængslet element, der gør det nemt at få adgang til bagsiden af vandfaldet.
  • Heartlake-legetøj omfatter genkendelige figurer og hverdagsscenarier, der giver børn mulighed for at udforske betydningen af venskab og samtidig fortabe sig i ubegrænset og fantasifuld leg.
  • Sammen med LEGO® Friends Skovhus (41679), Skov-autocamper og sejlbåd (41681) og Skov-ridecenter (41683) er dette legesæt perfekt til børn, der elsker eventyrfyldt legetøj.
  • LEGO® legesæt er populære og lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO® sæt testes til det yderste for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser93
  Antal minifigurer
  2
  Alder5+
  Kunder der har købt denne vare købte også
  LEGO Friends 41444 Heartlake økocafé

  LEGO Friends 41444 Heartlake økocafé

  Detaljerigt legesæt til drenge og piger, som elsker mad. Børn kan forestille sig at dyrke deres egne grøntsager, tilberede velsmagende snacks og servere det for deres venner.
  205,00 (DKK) inkl. moms 194,75 (DKK) inkl. moms