Søg

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Dansk
Alle varegrupper
  Menu Close

  LEGO Friends 41450 Heartlake butikscenter

  Leverandør: LEGO
  Giv timevis af byggesjov i gave med dette detaljerede legetøj med et indkøbscenter. Sættet indeholder 6 figurer, så drenge og piger kan lege shopping, til de ikke orker mere!
  EAN: 5702016916140
  Tilgængelighed: Ikke på lager
  DKK 799,00 inkl. moms
  i h
  Leveres til
  *
  *
  Leveringsform
  Navn
  Forventet levering
  Pris
  Ingen forsendelsesmuligheder

  Tag med Emma og hendes familie til butikscenteret til en sjov dag med shopping. Olivia tager rulletrappen for at udforske tech-butikken. Tag Henry og babyen Sophie med til legetøjsbutikken, mens Emmas forældre køber tøj. Hjælp Emma med at vælge noget lækkert i slikbutikken. Hæng ud i caféområdet på øverste etage med dine venner. Her kan I snuppe en bubble tea eller en skål nudler. Men glem ikke din pung!

  Glæd shopping-glade børn med legetøjet Heartlake butikscenter (41450), der indeholder 6 figurer, bl.a. en mikrodukke, der er ny i januar 2021. Børn vil elske at udforske butikkerne og caféområdet med Emma og hendes familie. Den ultimative shoppingtur Dette indkøbscenter handler ikke kun om tøj. Der er 5 butikker, som afspejler børns mange interesser, fra mad og musik til teknologi og legetøj. Sættet omfatter også 2 separate legeelementer, der udvider den sjove leg. Fotoboksen og drejescenen er adskilt fra hovedmodellen og er dermed fantastisk interaktivt legetøj til børn – og små nok til at lægge i en taske til LEGO® sjov hos en ven eller i skolen. Legesæt med stolthed Børn vil nyde udfordringen ved at skabe dette sæt med 1.032 elementer – byggeprocessen er lige så sjov som legen! Sættet i 3 etager vil blive midtpunkt på ethvert værelse og vil imponere venner, der kommer på besøg. Lad børn besøge Heartlake, et sted hvor man kan tilbringe tiden med at hænge ud med familie og venner.

  • Et omfattende shoppinglegetøj med butikker, en fotoboks, scene og caféområde, fyldt med smarte detaljer, så børn kan genskabe en familietur til Heartlake butikscenter.
  • LEGO® Friends Heartlake butikscenter (41450) indeholder 6 figurer – 4 LEGO Friends minidukker, en mikrodukke og en babyfigur – samt tilbehør, der kan bringe den fantasifulde shoppingleg til live.
  • Butikscenteret har 5 butikker, der dækker masser af børns interesser, fra teknologi og musik til mode og legetøj. På øverste etage i dette legesæt er et caféområde med en bubble tea-bod og en nudelrestaurant.
  • Der er masser af flotte detaljer, bl.a. en hæveautomat og skifteplads til babyer, butikker fyldt med realistisk tilbehør, en bevægelig rulletrappe og en rutsjebane, der forbinder første og anden etage.
  • Glæd små byggere fra 8 år, der elsker at shoppe, med denne gave til fødselsdag eller en særlig anledning. Dette er et fantastisk venskabslegetøj, hvor børn kan lege, at de hænger ud i indkøbscenteret med deres bedste venner.
  • Dette interaktive legetøj til børn rummer 1.032 elementer og er over 26 cm højt, 40 cm bredt og 16 cm dybt. Det vil være en fantastisk udstillingsgenstand, der kan imponere venner, som kommer på besøg for at lege.
  • Introducer børn til LEGO® Friends verdenen, hvor alle er velkomne, og hvor børn kan finde en legekammerat, der er ligesom dem selv.
  • LEGO® Friends sæt lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO® Friends Heartlake-sæt er testet til det yderste for at sikre, at de lever op til de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

  Antal klodser1032
  Antal minifigurer
  6
  Alder8+