Søg

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Dansk
Alle varegrupper
  Menu Close

  LEGO Disney 43184 Raya og dragen Sisu

  Leverandør: LEGO
  Sæt gang i et barns fantasi med dette LEGO® ǀ Disney sæt, der indeholder 2 modeller samt en minidukkefigur af Raya og en LEGO figur af dragen Sisu.
  EAN: 5702016746907
  Tilgængelighed: 5 på lager (sendes indenfor 24 timer)
  Vejl. pris: 269,95 (DKK) inkl. moms
  219,00 (DKK) inkl. moms
  i h
  Leveres til
  *
  *
  Leveringsform
  Navn
  Forventet levering
  Pris
  Ingen forsendelsesmuligheder

  Tag med Disneys Raya ud for at finde den sidste drage og redde Kumandra! Gennemsøg paladsporten for forsyninger, før rejsen begynder. Uuh, tjek lige, hvad der er inde i den trækasse! Hvad fandt du? Pak dine opdagelser ned, tag kortet med, og drag afsted på et nyt eventyr. Se – vandfaldet er lige foran dig. Er det en vej ind? Det er mystisk og lidt spændende ... Hvad finder du mon, når du går derind?

  Der venter spænding og mystik forude for Disney-fans med det meget anderledes LEGO® ǀ Disney sæt Raya og dragen Sisu (43184). Dette spændende sæt indeholder 2 modeller og masser af tilbehør, der kan sætte gang i legen. Sættet har også trykt vejledning og digital Instructions PLUS! Med den guidede byggeproces i appen LEGO Byggevejledninger vil selv yngre byggere føle sig som rigtige mesterbyggere ... Fantastisk!Kreative mulighederMed dette inspirerende sæt kan børn lege, som de vil. De kan genskabe spændende scener fra filmen eller finde på nye historier med en detaljeret paladsport, der har et lille hemmeligt rum, og et vandfald, der kan åbnes, samt en minidukkefigur af Raya og en LEGO figur af dragen Sisu.En sjov belønningDette bygbare legetøj er klar til at blive bragt til live af et barns fantasi og vil være en unik gave, som imponerer alle vennerne. Det kan også kombineres med LEGO ǀ Disney sættet Raya og hjertepaladset (43181) for at skabe det ultimative hjertepalads.

  • Inspirer et barns kreativitet med det spændende LEGO® ǀ Disney sæt Raya og dragen Sisu (43184). Dette sjove sæt er fyldt med detaljer, funktioner og tilbehør og inspirerer til fantasifuld rolleleg.
  • Dette sæt, der er baseret på den nye Disney-film Raya og den sidste drage, indeholder en paladsport, vandfald og tilbehør samt en minidukkefigur af Raya og en LEGO® figur af dragen Sisu.
  • Slotsporten har et hemmeligt rum, der rummer en lille kasse med en diamant, og et vandfald, der kan åbnes. Kombiner sættet med LEGO® ǀ Disney sættet Raya og hjertepaladset (43181) for at gøre legen endnu sjovere.
  • Fans af Disney-filmen Raya og den sidste drage vil elske dette sæt med dets mange detaljer og sjove tilbehør. Funktionerne og igangsætterelementerne gør dette til en fremragende belønning til enhver anledning til børn fra 6 år.
  • Den smukke og bevægelige drage Sisu er over 24 cm høj og er designet til eventyr og til at blive bygget og leget med igen og igen.
  • Vær innovativ! Dette unikke sæt kan kombineres med andre LEGO® ǀ Disney sæt for at booste børns fantasi på spændende måder. Det vil være en cool gave, som alle vennerne vil tale om.
  • Trykte byggevejledninger er gode, men de digitale Instructions PLUS-vejledninger er HELT fantastiske! Med appen LEGO® Byggevejledninger kan selv små byggere zoome ind på og se modellerne, mens de bygger.
  • Lad børn fordybe sig i fantastiske eventyr fra Disney-filmen Raya og den sidste drage med dette kreative LEGO® ǀ Disney sæt. Børn kan udspille spændende eventyr sammen med Disneys Raya og Sisu!
  • LEGO® komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO® komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser216
  Antal minifigurer
  2
  Alder7+