Søg

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Dansk
Alle varegrupper
  Menu Close

  LEGO Disney 43181 Raya og hjertepaladset

  Leverandør: LEGO
  Imponer en fan af Disney-filmen Raya og den sidste drage med dette sæt med et hjertepalads, der indeholder 2 minidukkefigurer samt LEGO® figurer af Tuk Tuk og Namaaris serlot.
  EAN: 5702016618662
  Tilgængelighed: 4 på lager (sendes indenfor 24 timer)
  Vejl. pris: 749,00 (DKK) inkl. moms
  579,00 (DKK) inkl. moms
  i h
  Leveres til
  *
  *
  Leveringsform
  Navn
  Forventet levering
  Pris
  Ingen forsendelsesmuligheder

  Udforsk hjertepaladset med Disneys Raya og hendes venner fra Disney-filmen Raya og den sidste drage. Næh, se – et skjult rum med et kort og en have! Besøg spisestuen om morgenen, og nyd nogle lækre snacks fra Kumandra. Tag med Raya på eventyr for at finde den sidste drage og redde Kumandra! Hold øje med Namaari, en klog, snu og ung sværdfægtende kvinde, der konstant udfordrer Raya.

  Der venter nye eventyr forude for Disney-fans med LEGO® ǀ Disney sættet Raya og hjertepaladset (43181). Det indeholder trykt byggevejledning og digital Instructions PLUS! Med den guidede byggeproces i appen LEGO Byggevejledninger vil selv yngre byggere føle sig som rigtige mesterbyggere ... Fantastisk!Iøjnefalende byggedetaljerDet bygbare palads har 6 forskellige rum at udforske, bl.a. et tronrum, skatterum og et skjult rum bag en drejelig væg. De 2 sidetårne kan åbnes og har plads til Rayas og Namaaris våben. Det midterste tårn kan åbne og afslører et soveværelse med portrætter af Rayas venner.Spændende eventyrBørn kan dykke ned i legen med 2 minidukkefigurer fra Disney-filmen Raya og den sidste drage – Raya og Namaari – samt LEGO figurer af Tuk Tuk og Namaaris serlot. Sættet er en unik gave til enhver anledning og kan kombineres med LEGO ǀ Disney sættet Raya og dragen Sisu (43184) for at skabe det ultimative byg selv-legetøjssæt til sjov rolleleg

  • Overrask et barn med det anderledes og unikke LEGO® ǀ Disney sæt Raya og hjertepaladset (43181). Dette sjove sæt er fyldt med funktioner og tilbehør og inspirerer til fantasifuld rolleleg.
  • Dette sæt, der er baseret på den nye Disney-film Raya og den sidste drage, omfatter et palads med 6 værelser og 2 tårne, minidukkefigurer af Raya og Namaari samt LEGO® figurer af Tuk Tuk og Namaaris serlot.
  • Slottet har en drejelig væg med et hemmeligt rum, en stor skattekiste og midter- og sidetårne, der kan åbnes. Kombiner sættet med LEGO® ǀ Disney Raya og dragen Sisu (43184) for at få en ægte wow-faktor.
  • Fans af Disney-filmen Raya og den sidste drage vil elske dette bygbare legetøj med dets mange detaljer og sjove tilbehør. Funktionerne og igangsætterelementerne gør dette til en fremragende og populær gave til børn fra 7 år.
  • En bygbar legetøjsmodel, der er fuld af detaljer. Paladset er over 24 cm højt, 28 cm bredt og 16 cm dybt og er designet til at blive bygget og leget med på egen hånd eller sammen med venner.
  • Sættet er fantastisk til leg og ser godt ud, når det står fremme på værelset. Børn kan bygge sættet, tage et billede og derefter dele deres allerførste hjertepalads fra LEGO® ǀ Disney Raya og den sidste drage med deres venner!
  • Trykte byggevejledninger er gode, men de digitale Instructions PLUS-vejledninger er HELT fantastiske! Med appen LEGO® Byggevejledninger kan selv små byggere zoome ind på og se modellerne, mens de bygger.
  • Lad børn fordybe sig i fantastiske eventyr fra Disney-filmen Raya og den sidste drage med dette kreative LEGO® ǀ Disney sæt. Børn kan udspille spændende eventyr sammen med Disneys Raya og hendes venner!
  • LEGO® komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO® komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser610
  Antal minifigurer
  2
  Alder7+