Sök

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

DKK
Svenska
All Categories
  Menu Close

  World of Tanks COBI-3040 IS-7 Granite

  Tillverkare: COBI
  IS-7 var en kæmpe sovjetisk pansret tank.
  EAN: 5902251025403
  Lagerstatus: 10 i lager
  DKK 399,00 inkl moms
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  IS-7 var en prototype af en sovjetisk tung tank. Modellen blev oprindeligt kaldt Object 260. Den blev designet og fremstillet på Kirov-fabrikken i Leningrad. I sidste ende skulle det blive efterfølgeren til den ikke særlig succesrige IS-4. Desværre bestod det ikke succesprøven. Udviklingen af ​​modellen blev stoppet af politiske spil på de højeste niveauer af magt i Sovjetunionen. Et karakteristisk træk ved modellen var den såkaldte gedde næse - de karakteristiske arrangerede rustningsplader skulle lette raketteringen af ​​missiler. M-50 firetakts dieselmotor, der tidligere blev brugt i masseskala i sovjetiske torpedobåde, blev brugt til fremdrift. De fremragende køreegenskaber er opnået på bekostning af et enormt brændstofforbrug. En nyhed var brandbeskyttelsessystemet i motorrummet, som kunne bruges tre gange. Det støbte, strømlinede tårn er udstyret med S-70-kanonen, kaliber 130 mm, luftbeskyttelses-KPWT og flere automatiske maskingeværer på tårnet og siderne af skroget.

  For at fejre 10-året for lanceringen af ​​World of Tanks har COBI og Wargaming forberedt et specielt sæt. IS-7-granit tank med en karakteristisk camouflage.
  Sættet suppleres med en speciel spillerfigur med et jubilæumstryk på torsoen. Figuren er udstyret med en bærbar computer med jubilæumslogo og hovedtelefoner.
  Modellen af ​​IS-7 tanken, helt lavet af COBI byggeklodser, har mange bevægelige elementer såsom: åbning af luger, bevægelig kanonløb eller roterende hjul og larvefødder. Fordelen ved sættet, der består af så mange som 844 elementer, er en meget solid konstruktion, der nøjagtigt afspejler de originale former for den historiske prototype. Tanken er dækket af højkvalitetsprint, der ikke slides, selv under intensiv brug. Denne realistiske model er fantastisk som en must-have gadget til fans af World of Tanks, men det kan også være et unikt stykke af enhver samling af en voksen militærfan.

  844 byggeklodser af høj kvalitet
  produceret i EU af et firma med over 20 års tradition,
  blokke opfylder sikkerhedsstandarderne for produkter til børn,
  fuldt kompatibel med andre mærker af byggeklodser,
  klodser med udskrifter deformeres ikke og falmer ikke under leg eller under påvirkning af temperatur,
  klar og intuitiv instruktion baseret på tegninger og ikoner,
  jubilæumsfigur af World of Tanks.
  Modelmål (L x B x H): 40 cm (15,8 ") x 13,5 cm (5,3") x 12 cm (4,7 ").

  Advarsel